Welkom La Primavera Blankenberge

Op de zeedijk van Blankenberge waait er een nieuwe wind: La Primavera Blankenberge nam de gekende zaak La Promenade over en zorgt vanaf nu voor een smakelijke ervaring vlak aan het strand. Loop’d is ook in deze nieuwe zaak aanwezig met de digitale reclamespiegels.

La Primavera Blankenberge: gezelligheid aan de zeedijk

La Primavera Blankenberge is het nieuwe initiatief dat de oude La Promenade heeft vervangen op de iconische zeedijk van Blankenberge. 

Vlak aan de bekende Lustige Velodroom, kan je sinds enkele maanden terecht in deze gezellige zaak. Je kan hier terecht voor verschillende smakelijke gerechten zoals vis, vlees, pizza, mosselen en meer.

Uiteraard mogen mosselen niet ontbreken op de menukaart, al ben je ook meer dan welkom om een lekker tas koffie te komen drinken. 

Sfeer en gezelligheid draagt La Primavera Blankenberge hoog in het vaandel, de medewerkers staan ook altijd klaar om te helpen om de klanten een aangename ervaring te bezorgen.

De nieuwe website volgt snel via www​.fidele​-gastro​.be, volg hen zeker alvast via Instagram.

Adres: La Primavera Blankenberge, Zeedijk 145, Blankenberge.

Loop’d groeit mee met de nieuwe eigenaar

Zoals het kan gaan in de horeca (en elk ander bedrijf), werd de vorige locatie (La Promenade) overgenomen door La Primavera Blankenberge. De vorige uitbater heeft gezorgd voor de introductie bij de nieuwe ploeg en na een korte gesprek, kregen onze digitale reclamespiegels opnieuw een mooie thuis in Blankenberge.

02 april 2024
Tags: locaties

Wil jij opvallen in Blankenberge? Dan kan dat vanaf nu ook bij La Primavera!

Naast onze gekende locatie Bistro Paravang en JetSet, sluit La Primavera ook aan in dit rij'tje van locaties in ons digitaal netwerk.

Wil jij ook adverteren in Blankenberge? Laat het ons weten via de onderstaande knop en we helpen je graag op weg om de campagne te lanceren.
Ik wil opvallen in Blankenberge!