Vaccinopolis zoekt vrijwilligers

Vaccinopolis zoekt voor verschillende vaccinstudies verschillende vrijwilligers en rekenen hier ook op het Antwerpse spiegelnetwerk van Loop’d. Met een combinatie van offline en digitale reclamespiegels, zetten ze ook breed in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. 

Wie is Vaccinopolis?

Op vrijdag 25 maart 2022 opende Vaccinopolis haar deuren. In dit unieke vaccinonderzoekscentrum op Campus Drie Eiken zullen vaccins voor allerlei soorten ziekteverwekkers worden getest, wat de strijd tegen nieuwe en bestaande ziekten verder kan versnellen. Met Vaccinopolis zetten we ons land op de kaart”, zegt drijvende kracht Pierre Van Damme (UAntwerpen). Samen met onze partners willen we een innovatie-ecosysteem voor pandemiebeheer opbouwen.”

Het ontwikkelen van vaccins is een van de grootste wereldwijde uitdagingen van vandaag. COVID-19 heeft ons echt met de feiten geconfronteerd”, legt vaccinoloog Professor Pierre Van Damme (UAntwerpen) uit. Maar we waren ons hier al enige tijd van bewust. Het klimaat verandert, mensen leven dichter bij elkaar, we reizen frequenter en we worden ouder: al deze ontwikkelingen dragen bij aan een snellere en bredere verspreiding van virussen.”

Zonder vrijwilligers geen nieuwe vaccins

Vrijwilligers vormen de ruggengraat van het vaccinonderzoek. Daarom zijn ze steeds op zoek naar mensen die willen deelnemen aan de ontwikkeling van nieuwe vaccins. De klinische studies worden uitgevoerd in samenwerking met toonaangevende farmaceutische bedrijven die hun innoverende producten wensen uit te testen. Elke studie wordt vooraf goedgekeurd door een onafhankelijke Ethische Commissie. Ze zoeken meestal gezonde vrijwilligers voor onze vaccinstudies.

Meer info: www​.uantwerpen​.be/​v​a​c​c​i​n​s​t​udies

De campagne

Vaccinopolis zoekt vrijwilligers voor verschillende vaccinstudies, ze zijn toonaangevend in de wereld geworden. Zo’n verloop loopt met een screeningsvisite, vaccinatie met studievaccin/​placebo en daarna gebeuren er opvolgvisites. Dit alles gaat door op de locatie van Vaccinopolis zelf, Drie Eikenstraat 633 in Edegem. Per visite krijg je ook 50 tot 75 euro als vergoeding.

De afgelopen Corona-periode heeft uitgewezen dat het belangrijk is dat bedrijven zoals Vaccinopolis het nodige onderzoek moet uitvoeren. Daarom zijn ze continu op zoek naar vrijwilligers en deze zoekken ze nu via ons netwerk.

De digitale spiegels in het centrum van Antwerpen vormen het toneel voor deze campagne. Ook onze offline spiegels bij Tennis- en Padelclub Wingfield (Mechelen) en Sport-& Recreatiecentrum Heiveld (Sint-Katelijne-Waver) worden ingeschakeld.

Met een frisse lay-out en een duidelijke call-to-action, zijn ze de komende weken meer dan aanwezig in het netwerk van Loop’d.

03 maart 2023
Tags: campagnes

Wil jij ook opvallen via onze reclamespiegels?

Via www.loopd.be/locaties kan je alvast onze locaties bekijken. Maak een online afspraak met ons via onderstaande knop en we helpen je graag op weg.
Ik wil opvallen, snel een afspraak boeken!