Theater aan Twater 2023 is er klaar voor

Theater aan Twater, hét spektakelfestival van Vlaanderen, komt opnieuw naar De Schorre op 20 en 21 mei 2023. Een uitzonderlijke vroegboekkorting van 40% zorgt voor extra motivatie om nu reeds jouw tickets te bestellen. De digitale reclamespiegels van Loop’d vormen het toneel tijdens de drukke decembermaand.

Wie is Theater aan Twater

Internationaal straattheater‑, circus- & spektakelfestival

Artiesten uit de hele wereld brengen continu humor, spektakel, circus, acrobatie, vuur en clownerie waardoor je echt wel ogen te kort komt om alles te zien en te beleven. Theater aan Twater is het best te omschrijven als een mix van Cirque du Soleil, Belgium’s Got Talent, The Greatest Showman én de Zomer van Antwerpen.

Enkel cijfers die je alvast laten duizelen:

 • 15 edities
 • 15.000 gelukkige bezoekers per jaar
 • 50 acts uit de hele wereld
 • 150 optredens
 • Immens kinderdorp: Voor kinderen van 3 tot 12 jaar.10.000 vierkante meter groot!
 • Absolute wereldacts: Theater aan Twater sluit voortaan niet meer alleen op zaterdag maar ook op zondag af met een absolute wereldact. Zondag is er opnieuw extra aandacht voor de familieprogrammatie met muzikale toppers.
 • Camping Ciro City: Kom overnachten in gezellig ingerichte bell-tent bij onze’ circusfamilie.

Alle pret vindt plaats in de feeërieke omgeving van De Schorre. Alle ingrediënten zijn dus voorhanden om er een fantastisch familiefeestival’ van te maken! 

En dat allemaal voor een vaste prijs die vergelijkbaar is met één optreden elders of pakweg één cinematicket. Het 10de ticket is zelfs gratis.

Ontdek het volledige programma!
En koop jouw tickets nu via de website

Waar kan je ze ontdekken?

Voor de komende maand, kan je ze op de digitale spiegels ontdekken van Loop’d in Stadsschouwburg Antwerpen. Met meer dan 20 voorstellingen Charlie & Chocolate Factory’, maken ze iedereen warm om te genieten van de 40% vroegboekkorting.

In het voorjaar 2023 (maart), verschijnen ze tijdens de shows van Sprookje Rapunzel, K3,… om de laatste rechte lijn richting de editie 2023 succesvol in te zetten.

Ben jij er klaar voor, om te genieten van de 40% vroegboekkorting? Surf naar de site, koop jouw tickets en blokkeer 20 en 21 mei 2023 in de agenda ;-). 


   05 december 2022
   Tags: campagnes

   Heb jij een event dat er aan komt?

   Via het netwerk van Loop'd kan je via offline en digitale reclamespiegels, reclamekaders en zelfs tv-schermen heel veel mensen bereiken op een budgetvriendelijke manier - zonder lange termijncontracten.

   Bekijk onze locaties via www.loopd.be/locaties en geef ons een seintje via de onderstaande knop. We helpen je graag verder richting lancering.
   YES, tell me more!