Stad Antwerpen zoekt parkeerwachters

Stad Antwerpen streeft naar een leefbare en kwaliteitsvolle stad waar overlast zoals foutparkeren en onbetaald parkeren wordt aangepakt. Via haar agency RCA en dankzij het digitale (sportieve) aanbod van Loop’d, loopt deze maand een campagne op 27 digitale reclamespiegels in én vlak aan het centrum van de stad.

Stad Antwerpen zoekt parkeerwachters

Want in een leefbare en kwaliteitsvolle stad, zijn er parkeerwachters nodig die toekijken op foutparkeren en het onbetaald parkeren. Hierdoor zijn er minder hinderlijke en gevaarlijke situaties op straat en wordt de parkeeroverlast beperkt.

Antwerpenaren vertoeven graag in een aangename en veilige stad waar overlast aangepakt wordt, zoals onbetaald parkeren. Omdat de parkeerzones uitgebreid worden, zoeken ze gedreven parkeerwachters die kantoor- en buitenwerk vlot combineren, die mee evolueren met nieuwe technologieën en mensen mondig durven wijzen op een overtreding of gedrag binnen Stad Antwerpen.

Ontdek meer over de vacature op www​.antwerpen​.be/​p​a​r​k​e​e​r​w​a​chter.

De campagne: 27 digitale spiegels op sportieve locaties

Sinds 1 april (geen grap) loopt de campagne op 27 digitale reclamespiegels van Loop’d, op locaties met een sportief karakter.

Denk aan Wima Bowling Schelle, Beerschot, Hockeyclub Victory in Edegem, Antwerp Amusement Center en FitalityClubs in Berchem, Antwerpen en Deurne.

Met een leuke visual (in 3 versies) voor de functie van parkeerwachter in Stad Antwerpen, wijzigt ook automatisch tijdens de looptijd van 1 maand het beeld. Op deze manier worden wederkerige bezoekers van een locatie ook extra geprikkeld.

Een duidelijk call-to-action naar de website www​.antwerpen​.be/​p​a​r​k​e​e​r​w​a​chter, maken het verhaal af’.

Dankzij het agency RCA, werd de campagne ook vlot ingepland op basis van de briefing.


09 april 2024
Tags: campagnes

Geen parkeerwachters maar wel op zoek naar andere collega's?

Net zoals Stad Antwerpen, NMBS en vele andere klanten, kan je doelgericht én budgetvriendelijk adverteren bij Loop'd.

Zo bereik je jouw gewenste doelgroep op de plaatsen waar én wanneer jij het wil.

Maak snel een online afspraak via onze website, zodat we je snel op weg helpen om jouw campagne te lanceren.
Ik heb dringend collega's nodig, snel een afspraak boeken!