SGS zoekt gezonde vrijwilligers in Lotto Arena

SGS Belgium — Life Sciences start de nieuwe maand met een nieuwe zoektocht naar gezonde vrijwilligers, met deze keer de Lotto Arena als locatie, binnen het netwerk van Loop’d. Met meer dan 150.000 bezoekers in de komende periode, is dat zeker geen slechte keuze ;-). 

Wie is SGS?

SGS Life Sciences – SGS CPU is een klinisch onderzoekcentrum gespecialiseerd in geneesmiddelenonderzoek. Jaarlijks voeren we een 40-tal studies uit waarin we medicijnen testen in samenwerking met proefpersonen. De studies zijn steeds goedgekeurd door de Belgische Autoriteiten en een onafhankelijke Medisch Ethische Commissie. Ze worden geleid door een team van ervaren artsen. De proefpersonen kunnen met de studie belastingvrij bijverdienen.

De campagne

Voor een onderzoek, gericht op mannen van een bepaalde leeftijdsgroep, werd gezocht naar een snelle én makkelijke manier om veel mensen te bereiken op een korte periode.

De Lotto Arena, actief binnen het spiegelnetwerk van Loop’d, verwelkomt in de komende periode meer dan 150.000 bezoekers.

SGS kon snel schakelen, werd ook direct gelanceerd en kan dus nu genieten van een breed publiek.

Ben jij een gezonde vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar be.​recrutering@​sgs.​com met jouw telefoonnummer en de vermelding BE-80 – 2200183.

06 juni 2022
Tags: advertenties

Wil jij ook veel mensen bereiken op een doelgerichte manier?

Dan kan je in de komende periode veel mensen bereiken via ons netwerk. Bekijk de locaties via www.loopd.be/locaties en laat ons weten waar je wil starten.
Ik wil meer info!