Sanbene en Loop’d groeien samen verder in Belgische grootsteden

Sanbene/​Sanifair en Loop’d kondigden voor het eerst hun partnership aan, in het najaar van 2019. Toen werden de toiletten van Grand Bazar Shopping Center, in Antwerpen, voorzien van digitale reclamespiegels. Een uitbreiding van de samenwerking moest bruusk stopgezet worden, wegens corona. Het nieuwe jaar 2021, starten ze met een groei in de Belgische grootsteden.

naar Centrum Brussel

Vanaf april 2021 zorgt Loop’d voor de commerciële exploitatie van 6 digitale reclamespiegels in The Mint, het shoppingcenter aan het Muntplein in Brussel. Sanbene heeft de toiletten omgebouwd tot luxueuze en aangename ruimtes. Op deze manier kunnen de bezoekers van het shoppingcenter, voor een dringende boodschap, altijd gerust zijn dat ze dit in alle comfort kunnen doen.

tot een uitbreiding in Charleroi

Rive Gauche, één van de grootste shopping centra van het land, krijgt in de komende periode een update in de toiletruimtes. Sanbene neemt het facilitaire gedeelte voor haar rekening, Loop’d sluit aan met de digitale reclamespiegels. Binnenkort worden ook andere grootsteden aangekondigd, zodat 2021 zorgt voor de Belgische doorbraak van Sanbene in de facilitaire wereld.

en 53 reclamekaders in drie shopping centra

In Antwerpen, Brussel en Charleroi heeft Sanbene 53 reclamekaders geplaatst, doorheen de verschillende toiletruimtes. Deze worden vanaf april 2021 ook opgenomen in het commerciële netwerk van Loop’d.

Breaking news: Mons

En op de valreep, voor het verzenden van dit bericht, kan ook het shopping center van Mons (Shopping Center Grand Prés) aangekondigd worden. Binnenkort worden hier de concrete plannen voor gemaakt en blijven Sanbene & Loop’d samen verder groeien doorheen België.

Best of both worlds”

Martijn Van den hazenkamp, bezieler en eigenaar van Sanbene, is tevreden met de uitbreiding van de samenwerking met Loop’d:

Als facilitaire partner zijn wij bezig met ons vakgebied. Als ondernemer heb ik geleerd om opportuniteiten te grijpen en allianties aan te gaan als dit versterkend werkt. Wij zijn de expert in ons vak, Loop’d is dat voor de verkoop en uitbating van reclame. Het is simpelweg the best of both worlds”.

Ook Loop’d is blij met dit Sanbene-partnership, na een bizar 2020-jaar, zegt COO Kenneth De Decker:

Sinds het najaar van 2016, hebben we een knappe groei gerealiseerd met ons netwerk en klanten. Daar kwam een bruusk einde in, sinds maart 2020. In afwachting van de heropening in horeca‑, event- en sportwereld, kunnen we zo onze opmars in de wereld van (D)OOH verder zetten en Sanbene wil hetzelfde doen in de facilitaire wereld. Het is makkelijk samenwerken, als je eenzelfde doel voor ogen hebt.

De uitbreiding van de samenwerking bewijst de ambitie van beide bedrijven: voor Loop’d, om de referentie te worden in toiletreclame. En Sanbene, die zo zorgt voor de Belgische doorbraak als facilitaire partner van de shopping centra.

31 maart 2021
Tags: locaties

Wil jij adverteren in de grootste shopping centra van het land?

Via digitale spiegelreclame of het kadernetwerk van Sanbene/Sanifair, bereik je duizenden bezoekers per maand.

Wil je focussen op een grootstad of zie je het groter? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.
Mail ons!