Rock of Ages in Kursaal Oostende

Kursaal Oostende zet de musicaltraditie voort en haalt hiervoor de knaller Rock of Ages’ binnen. Via de digitale reclamespiegels van Loop’d, vallen ze extra op in de regio Oostende.

Wie is Kursaal Oostende?

Het Kursaal wordt in één adem uitgesproken met de Stad aan Zee: Oostende. Het is een mythische plaats met een boeiend verleden dat teruggaat tot in de negentiende eeuw. De rode draad doorheen het Kursaal is ontspanning’. Alle zintuigen worden er geprikkeld met muziek, dans, kunst, lekker eten, vertier, plezier en… de geur en de rust van de zee.

Ontdek de rijkelijke geschiedenis over deze modernistische parel aan de Kust via hun website: www​.kursaaloostende​.be/​n​l​/​o​v​e​r​-​k​u​rsaal

Trouwens, nog een leuk weetje, wist je dat…?

… de wereldhit Sexual Healing’ van Marvin Gaye een 100% Oostends product is? Geschreven in zijn appartement in Oostende en een begeleidende video opgenomen in het Kursaal van Oostende. Gaye kreeg er in 1983 een Grammy voor.

Rock of Ages

Kursaal Oostende zet de musicaltraditie voort en haalt hiervoor de knaller Rock of Ages’ binnen. Deze verrassende muzikale komedie speelde jarenlang op West End in Londen en Broadway in New York. Nu is er dus goed nieuws. Rockfanaten hoeven helemaal niet zo ver te reizen, want knallende nummers zoals We built this city’, Here I go again’ en The final countdown’ overspoelen in juni 2023 het podium van Kursaal Oostende. Maak je klaar voor één groot daverend spektakel dat je rockhart sneller doet slaan.

Dat de show het publiek weet te bekoren, bleek al uit de grote internationale successen. Daverende muziek, schitterende showelementen en een getalenteerde cast,… Kortom een live performance die alle zintuigen prikkelt en het podium van Kursaal Oostende in vuur en vlam zet! Let’s rock!

Throwback naar de eighties


Het verhaal speelt zich af in en rond de iconische bar en rockclub The Bourbon Room’. Dé place to be voor een stelletje stamgasten met dromen zo wild als hun haardossen. Dit zorgt voor tal van hilarische taferelen en natuurlijk de nodige porties seks, drugs and rock-’n roll’. Laat je meeslepen op het ritme van de rockmuziek en voel je opnieuw young, wild and free’’.

Topcast


In de rol van Dennis Dupree’ – de barman en uitbater van The Bourbon Room’ – herken je de Britse acteur Kevin Kennedy, vooral bekend als Curly Watts’ uit de langlopende ITV-soap Coronation Street. Ook de rest van de getalenteerde cast zet overweldigende prestaties neer. Gehuld in superstoere outfits en wilde haardossen, rocken ze de sterren van het dak. De show vertolkt meer dan 25 legendarische nummers uit de jaren 80. Rasechte meezingers zoals We built this city’, Here I go again’, The final countdown’, Wanted dead or alive’, Can’t fight this feeling’ en I want to know what love is’. Wat een performance! Wat een energie! Dat heeft de awardwinnende productie wereldwijd al bewezen.

Alle info en tickets: www​.kursaaloostende​.be/​n​l​/​r​o​c​k​o​fages

Waar kan je ze ontdekken?

Kursaal Oostende is sinds 2019 locatiehouder in het digitale spiegelnetwerk van Loop’d. Daarom kunnen ze ook inzetten op datzelfde netwerk, wat meestal gepaard gaat met het inzetten van de eigen spiegels.

Ze hebben al heel wat interne communicatiekanalen, dus er werd gekozen om op verschillende locaties (met focus aan de Belgische Kust) de visual over de expo te tonen.

Binnen de regio van Oostende worden verschillende locaties ingezet om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

09 mei 2023
Tags: campagnes

Heb jij ook een event dat extra lawaai mag maken?

Via onze locaties www.loopd.be/locaties, kan je heel wat mensen bereiken.

Laat ons weten waar jij wil starten en met welke boodschap, wij doen de rest ;-).
Tell me more!