PlayDay: bereik jij al jouw leden al?

PlayDay is het communicatieplatform voor verenigingen die mee zijn. Voor zij die af willen van een moeizame monoloog met hun leden. Voor zij die echt geloven in sharing is caring’. En deze boodschap verspreiden ze via de digitale spiegels van Loop’d in Oud-Turnhout bij hockeyclub Taxandria.

Wie is PlayDay?

PlayDay is het communicatieplatform voor verenigingen die mee zijn. Voor zij die af willen van een moeizame monoloog met hun leden. Voor zij die echt geloven in sharing is caring’. Voor zij die leiders zijn in de nieuwe wereld zonder te lijden onder administratieve rompslomp. Voor zij die de privacy respecteren. Voor zij die zich willen concentreren op hun kerntaak.

Op maat van jouw vereniging: De structuur van jouw vereniging, die zet je snel en eenvoudig op in PlayDay. Nog even leden en verantwoordelijken verbinden en ze zijn klaar voor een digitale dialoog.

Sharing is caring: Een opt in krijgen en bewaren maakten we simpel. Want privacy, dat vinden we allemaal belangrijk. Net als delen. Documenten, beeldmateriaal: gewoon uploaden in de app! Je krijgt zelfs een digitaal archief waar je alles – dus ook mailuitwisselingen – snel terugvindt.

Plannen maar! De agenda staat centraal. Overkoepelend of per subgroep plan je activiteiten en informeer je leden automatisch. Aanwezigheidslijsten, carpoolafspraken, wijzigingen doorgeven, meebrenglijstjes communiceren, …: kinderspel. Zelfs een automatische synchronisatie met officiële wedstrijdkalenders is mogelijk.

Money money money: Geld innen? Gebruik de betaalknoppen om betalingen te vragen EN op te volgen. Geld verdienen? Communiceer jullie PlayDay.Plus link aan alle leden en sympathisanten en strijk automatisch een commissie op wanneer zij online shoppen.

Blablabla: Niet teveel of te weinig, maar precies de juiste communicatie. Via e‑mail, chat, pushberichten: kies maar. Met inzicht in wie het las en dus herinneringen op maat. Leden houden hun contactgegevens zelf up-to-date en ook voor hen wordt het eindelijk eenvoudig om de juiste contactpersoon in de vereniging aan te spreken.

Nog? Ja, er is nog. Teveel om op te noemen eigenlijk. Ontdek het vooral zelf, via onze website: www​.playday​.be

Een specifieke campagne voor een specifiek publiek

PlayDay is niet voor iedereen geschikt: het is gemaakt voor verenigingen en haar leden. Binnen verschillende sporttakken zijn ze reeds actief, al kozen ze specifiek (op basis van regio en type sport) voor Hockeyclub Taxandria in Oud-Turnhout.

De officiële start was in december 2023, al werd de winterpauze even verlengd door het slechte weer. Dus sinds de tweede helft van februari 2024, is de campagne opnieuw actief bij de club.

Natuurlijk is deze boodschap ook herkenbaar voor verschillende sportclubs en haar leden: dus als jij naar een juiste oplossing zoekt om al jouw leden te bereiken, surf dan zeker naar www​.playday​.be voor meer info.

  26 maart 2024
  Tags: campagnes

  Heb jij ook een specifieke doelgroep voor ogen binnen een bepaalde regio?

  Je kan net zoals PlayDay een doelgerichte campagne lanceren, binnen jouw gekozen regio en gewenste doelgroep.

  Bekijk onze locaties via www.loopd.be/locaties en contacteer ons via onderstaande button. Zo lanceren wij ook op 1-2-3 jouw campagne binnen ons netwerk van reclamespiegels, tv-schermen en reclamekaders.
  Maak nu jouw online afspraak met Loop'd