Plantendag met Kunstenaarsmarkt in De Schorre

Op Pinkstermaandag 29 mei vindt de jaarlijkse Plantendag met Kunstenaarsmarkt weer plaats in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. Bezoekers kunnen van 10 tot 17u terecht op de Deltaweide voor een hapje, een drankje, een leuk muziekje en veel kraampjes met, hoe kon het anders, planten en kunst. Loop’d verspreid de boodschap in de regio, dankzij de digitale reclamespiegels.

Wat is de Plantendag?

Na een kleine omzwerving naar het park van Boom tijdens vorige editie, keert de Plantendag terug naar z’n originele bestemming: De Schorre. Het domein voorziet de ideale omkadering waar kunstenaars, ambachtslui en plantenverkopers hun waren kunnen aanbieden. Die formule vol afwisseling blijkt een succes.

Meer dan 130 kunstenaars en plantenkramen zijn samen goed voor 738 lopende meter standen! Snuister tussen de handgemaakte juwelen, keramiek, schilderkunsten, kunstwerken met droogbloemen, dromenvangers, Macramé, handgemaakte babykleedjes, handgemaakte wenskaarten, handwerk op Italiaans linnen, honing, huis-tuin en keuken decoratie, plantenkramen met planten in alle maten en vormen maar ook droogbloemen, bloembollen, eetbare plantenen ga zo maar door…

Bovendien is er ook animatie voor jong en oud! Er is straatanimatie, Belgium’s Got Talents Armand Magic, volksspelen, workshops kleine trollen bouwen, volksspelen! Daarboven kan je in De Schorre ook waterfietsen, minigolfen, de Trollenwandeling doen én het Barrevoetspad trotseren.

Kortom?
Een gevariëerd dagje uit vol animatie, planten, kunst en gezelligheid!

Plan(t) 29 mei dus alvast in. Tot dan!

Alle info via de website van De Schorre.

De campagne

Binnen de jaarplanning van De Schorre in het spiegelnetwerk van Loop’d, wordt de Plantendag getoond bij Lane 12 (Aartselaar) en op de offline spiegels in de Mechelse regio.

Tijdens een feestdag zijn veel mensen op zoek naar een uitstap, de Plantendag kan veel mensen verwelkomen in het prachtige domein van De Schorre.

Met een mix van offline en digitale reclamespiegels, hebben ze een budgetvriendelijke campagne die heel veel mensen bereikt.


22 mei 2023
Tags: campagnes

Ben jij ook op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing?

Contacteer ons via de onderstaande knop en we helpen je graag verder, op basis van ons netwerk doorheen Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
Learn More