Pfizer zoekt collega's via ikgrijpdekans.be

Pfizer zoekt collega’s via ikgrijpdekans​.be en selecteerde specifieke locaties binnen het netwerk van Loop’d. Tot op 30 km afstand van de Antwerpse site, een mix van offline en digitale reclamespiegels met als extra de reclamekaders in het centrum van Antwerpen. Ook is de balans tussen privé en de job is ook een speerpunt in de campagne.

Wie is Pfizer?

Pfizer werd in 1849 opgericht door Charles Pfizer en zijn neef Charles F. Erhart. Beide heren zijn van Duitse afkomst. De onderneming, actief op het gebied van chemicaliën, kreeg de naam Charles Pfizer and Company. 

Tijdens de Eerste Wereldoorlog kwam de aanvoer van bepaalde grondstoffen voor de productie van medicijnen uit Italië stil te liggen. Pfizer slaagde erin dit gebrek op te lossen door eigen fermentatie-onderzoek. 

Hiermee werd de basis gelegd voor de productie van penicilline die in grote hoeveelheden door Pfizer werd geproduceerd in de Tweede Wereldoorlog.

Door de jaren heen nam Pfizer heel wat bedrijven over doorheen de wereld, om zo verder te groeien.

Wie is Pfizer België?

Pfizer heeft in België een lange geschiedenis, want het was in Brussel dat de groep zijn eerste Europese kantoor vestigde in de jaren 1950. Een lange traditie van innovatie en investeringen in biomedisch onderzoek. Vandaag omvatten de 4 Belgische sites bijna alle fasen van de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen, van klinisch onderzoek tot distributiebeheer.

De campagne: ikgrijpdekans​.be

Via het agency Fantastic (sterk in employer branding), lanceert Pfizer haar campagne op 3 manieren bij Loop’d:

  • Offline spiegels (Papayoe in Mortsel)
  • Digitale spiegels (in een regio tot 30 km rond de Antwerpse site)
  • Reclamekaders in Grand Bazar Shopping Center

Met de website www​.ikgrijpdekans​.be, zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s die de balans tussen privé en de job belangrijk vinden. Pfizer leert je alles over techniek. Ook werken in ploegen en zo de juiste verhouding hebben met jezelf & het gezin, staat centraal in de oproep.


14 mei 2023
Tags: campagnes

Zoek jij ook nieuwe collega's?

Bekijk onze locaties via www.loopd.be/locaties en laat ons weten waar jij wil starten.
Ik wil snel starten!