Op jouw blote voeten doorheen de Schorre

De Schorre heeft Tomorrowland achter de rug en trekt opnieuw veel bezoekers aan om het prachtige domein te verkennen (op jouw blote voeten!). Naast de bestaande campagne in ons netwerk, werd ook Wingfield uit Mechelen ingezet voor de nodige exposure.

Wie is De Schorre?

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre ligt in het hartje van de Rupelstreek. Het is een recreatieve en groene oase in de stedelijke drukte van Antwerpen, Mechelen en Brussel. Het domein is een oude kleiput en grote delen van De Schorre waren vroeger eigendom van de steenbakkerijen van Verstrepen en van Van Herck. Nu is het een recreatiedomein met mooie vijvers en prachtige natuur waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ongeveer één derde van het domein wordt ingekleed als natuurzone. 

Hier vind je de pioniersvegetatie die spontaan gegroeid is nadat de steenbakkers hun activiteiten in de kleiput hebben stopgezet. Een rijke schakering aan vogels, insecten en dieren vinden hier een onderkomen.

Twee authentieke kleibaggers aan de vijvers verwijzen nog naar het steenbakkerijverleden. De vijvers en deltahelling zorgen ervoor dat verschillende sportclubs hier hun thuisbasis hebben.

Het domein werd op 8 december 1986 aangekocht van de gemeente Boom door het Provinciebestuur van Antwerpen. Sindsdien werden in verschillende fasen werken uitgevoerd die De Schorre hebben omgevormd tot een prachtig groen recreatiedomein en een ideale locatie voor feesten, evenementen, meetings en congressen. 

De oude loods van Verstrepen werd omgebouwd tot het moderne Congrescentrum De Pitte. In hetzelfde gebouw werd ook de onthaal- en verhuurbalie en de administratie ondergebracht. De klimtoren werd sinds 2010 terug in gebruik genomen en helemaal vernieuwd tot een heuse avonturentoren.

Met evenementen als de Spartacus Run, Schorremorrie, Superprestige, Tomorrowland en Putteke Winter, een bruisend congrescentrum en een tiental huissportclubs is het duidelijk: De Schorre is een put vol pit’!

Waar kan je ze ontdekken?

De reclamespiegels bij binnenspeeltuin De Papayoe in Mortsel zijn lopende, al werd er voor september 2023 ook een uitbreiding voorzien bij Tennis-en Padelclub Wingfield in Mechelen.

Ben jij klaar om de Schorre te ontdekken op je blote voeten? ;-)

Alle info: www​.deschorre​.be

ps: maak er een uitstapje van, voor een volledige dag, er zijn heel wat activiteiten op dit prachtige domein.

  04 september 2023
  Tags: campagnes

  Wil jij ook, zoals de Schorre, doelgericht adverteren?

  Bekijk dan onze locaties via www.loopd.be/locaties en geef ons een seintje via de onderstaande knop.

  En wie weet, verschijn jij dan niet alleen op onze spiegels, maar ook op onze socials ;-).
  Ik ben er klaar voor!