NMBS organiseert Discover Day op 27 april 2024 in Mechelen

NMBS zoekt actief naar nieuwe collega’s, ook in 2024. Het jaar was reeds stevig gestart binnen ons netwerk en op dit moment loopt er ook een grote employer branding campagne in het digitale spiegelnetwerk van Loop’d. Voor de Discover Day op 27 april 2024 in Mechelen, schakelen ze ook twee specifieke locaties in de regio in, voor extra awareness.

Het nieuwe jaar was reeds stevig gestart met een campagne op 1 januari, waar we sinds midden maart ook ondersteuning bieden aan de grote employer branding campagne doorheen Vlaanderen en Brussel. Doorheen het jaar organiseert NMBS ook veel jobdagen (Discover Day) en deze moeten natuurlijk ook specifiek weggezet kunnen worden in ons netwerk.

NMBS en Loop’d: een samenwerking die loopt als een trein!

Zulke grote HR-campagnes, dat vraagt natuurlijk om sterke advertising. Wij zijn dan ook bijzonder trots om NMBS hierin bij te mogen staan. We werken al sinds september 2018 nauw samen met het spoorwegbedrijf — en sindsdien is ons eigen netwerk alleen maar gegroeid. Hierdoor kunnen we deze gigantische organisatie blijven geven wat ze nodig hebben: meer locaties en zichtbaarheid.

De campagne: Discover Day 27 april 2024 in Mechelen

Op 27 april 2024 organiseert NMBS in Mechelen een Discover Day, zodat je alle mogelijkheden binnen dit dynamisch bedrijf kan ontdekken. Voor de campagne hebben we Sportcomplex Heiveld (Sint-Katelijne-Waver) en Tennis-en Padelclub Wingfield ingeschakeld om de boodschap op de offline reclamespiegels te lanceren.

Ben jij op zoek naar een nieuwe job als techniekers bij NMBS? Surf dan snel naar www​.nmbs​.be/jobs.

10 april 2024
Tags: campagnes

Ben jij ook op zoek naar nieuwe collega's?

Net zoals NMBS en vele andere klanten, kan je doelgericht én budgetvriendelijk adverteren bij Loop'd.

Zo bereik je jouw gewenste doelgroep op de plaatsen waar jij het wil.

Maak snel een afspraak via onze website, zodat we je snel op weg helpen om jouw campagne te lanceren.
Ik heb dringend collega's nodige, snel een afspraak boeken!