NMBS lanceert employer branding campagne op 43 digitale reclamespiegels

In maart 2024 lanceert NMBS een grote employer branding campagne en via het digitale spiegelnetwerk van Loop’d, wordt er mee gezocht naar treinbestuurders, — begeleiders en techniekers. De 43 geselecteerde reclamespiegels doorheen Vlaanderen, hebben zo dynamische content tot aan het einde van de paasvakantie.

Loop’d en NMBS: een samenwerking die loopt als een trein!

Zo’n HR-campagne, die vraagt natuurlijk om sterke advertising. Wij zijn dan ook bijzonder trots om NMBS hierin bij te mogen staan. We werken al sinds september 2018 nauw samen met het spoorwegbedrijf — en sindsdien is ons eigen netwerk alleen maar gegroeid. 

Hierdoor kunnen we deze gigantische organisatie blijven geven wat ze nodig hebben: meer locaties en zichtbaarheid in heel België, met ook de doelgerichte mogelijkheden die we niet uit het oog verliezen. 

Er is een goede verstandhouding tussen NMBS en Loop’d, wat ook er voor zorgt dat onze samenwerking loopt als een trein. 

Dat bewijst des te meer dat ze echt geloven in het potentieel en het verhaal van Loop’d. Apetrots, zijn we daar nog steeds op!

De grote employer branding campagne: maart 2024

Deze maand trekt de NMBS alle register open en zet in op een grote employer branding campagne. Ook nu wordt er gezocht naar treinbestuurders, ‑begeleiders en techniekers.

Met sterke visuals en een duidelijke call-to-action naar www​.nmbs​.be/jobs, combineren ze de gewone’ awereness met een triggerom te gaan kijken (en waar er ook jobdagen en ‑momenten zijn voorzien).

Vanaf midden maart zijn ze tot en met het einde van de paasvakantie actief in ons digitaal netwerk. Doorheen Vlaanderen, van de Belgische Kust tot Hasselt, zal je deze drie visuals zeker een keertje ontdekken in de grootste concertzalen, theaters en shopping centra.

15 maart 2024
Tags: campagnes

Ben je, net zoals NMBS, bezig met employer branding?

De afgelopen jaren hebben we heel wat wervingcampagnes over jobs gelanceerd op onze (digitale) reclamespiegels of reclamekaders doorheen het netwerk.

Bekijk onze locaties via www.loopd.be/locaties en laat ons weten waar jij wil starten. Druk op de onderstaande knop om ons een seintje te geven, we staan klaar om je verder te helpen.
Even Loop'd bellen ;-)