Nieuwe collega's voor Politie Antwerpen tijdens de lente van 2023

Politie Antwerpen zoekt, ook in de lente van 2023, nieuwe collega’s en daarom hebben ze een always on’ campagne die de komende maanden loopt in het spiegelnetwerk van Loop’d. De digitale reclamespiegels in het centrum van Antwerpen krijgen ook verschillende visuals te voorgeschoteld tijdens deze periode.

Wie is Politie Antwerpen?

Het kloppend hart van Politie Antwerpen bestaat uit twee operationele directies: de directie operaties en de directie regio- en fenomeenpolitie. Zij staan dagelijks in voor de veiligheid in de stad.

De directie operaties is verantwoordelijk voor de interventiewerking, openbare orde en voor het beheer van de operationele steundiensten. De andere basisfunctionaliteiten van politie zijn samengebracht onder de directie regio- en fenomeenpolitie. Regiopolitie organiseert de onthaal- en wijkwerking. Fenomeenpolitie behartigt recherche, nazorg en verkeer.

Deze operationele directies krijgen ondersteuning van vier directies: HRM, FILOG, ICT en ILP. Zij leveren de noodzakelijke grondstoffen om onze operaties op het terrein draaiende te houden. Hiertoe rekenen we alle personele, financiële, logistieke, IT- en informatiemiddelen. Zij vormen de kritieke succesfactoren van onze organisatie.

Aan de top van onze organisatie staan de korpschef, de adjunct-korpschef en het hoofdcommissariaat. Zij worden versterkt door drie afdelingen: INTEL, kwaliteitszorg en communicatie. Deze vormen de katalysator voor de reeds aanwezige intelligence‑, communicatie‑, informatie- en integriteitsprocessen binnen de andere directies.

Wil je meer info over Politie Antwerpen?
www​.politieantwerpen​.be

De locaties van Loop’d

Voor de Politie Antwerpen, zijn we naar de verschillende locaties in Antwerpen centrum gaan kijken. Na overleg met het communicatie RCA en de klant, werden de volgende plaatsen geselecteerd:

  • Stadsschouwburg Antwerpen
  • Grand Bazar Shopping Center
  • Antwerp Amusement Center
  • FitalityClubs in Berchem, Deurne en centrum Antwerpen

De campagne

Werken voor Politie Antwerpen is ANDERS. Ze zijn een voorbeeld voor wie mee vooruit wil. Ze zijn pioniers die werken met state-of-the-artmateriaal, professioneel begeleid worden en kansen krijgen om te groeien. Het takenpakket is gevarieerd en overal wachten er uitdagingen. Zowel voor avontuurlijke, zorgende als administratief sterke mensen. Samen willen én kunnen ze een verschil maken in de maatschappij.

Er worden 4 verschillende videos ingezet, die elke 2 à 3 weken wijzigen op elke locatie. Op deze manier toont Politie Antwerpen ook naar welke profielen ze op zoek zijn.

Dankzij het communicatiebureau RCA, werd ook deze campagne ingeboekt bij Loop’d.

Alle informatie kan je terugvinden via www​.politieantwerpen​.be/jobs.

02 maart 2023
Tags: campagnes

Ben jij ook, net zoals Politie Antwerpen, op zoek naar nieuwe collega's?

Sinds enkele jaren, dankzij de war for talent, hebben we heel wat wervingscampagnes gelanceerd voor kmo's tot de grotere bedrijven.

Zoek je nieuwe collega's in Vlaanderen of Wallonië? Via ons netwerk kan je zeker jouw regio terugvinden en snel aan de slag gaan.

Geef ons een seintje, via de onderstaande knop, en we helpen je graag verder.
Ik zoek ook nieuwe collega's!