Michael Bublé gaat plots van het theaterpodium en verovert zo Vlaanderen

Michael Bublé is er weer, deze keer schakelt Warner Music ons in om de verschillende theaters in december te betoveren met de Kerstsfeer. Althans, dat was het idee! Hij gaat plots van het theaterpodium en verovert zo Vlaanderen.

Wie is Michael Bublé en Warner Music?

Michael Steven Bublé is een Canadese jazzzanger en acteur. Bublé heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen albums verkocht en verschillende hitsingles gehad. Al staat hij natuurlijk bekend als Mister Christmas en daarom lanceert Warner Music (platenlabel).

Het album Christmas viert haar 10e verjaardag en daarom neemt het vanaf nu Vlaanderen over.

Eerst de theaters…vanaf nu Vlaanderen

Het originele idee was om Michael Bublé te tonen in de drie theaters van Sportpaleis Groep (Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Trixxo Theater Hasselt).

De campagne was slechts enkele dagen actief of we kregen, via de gekende persconferentie, te horen dat de theaters moesten sluiten.

Dankzij de mogelijkheid om snel te schakelen in ons netwerk, hebben we onmiddellijk overlegd met Warner Music en de campagne doorheen Vlaanderen gelanceerd.

De campagne in Vlaanderen

We zijn ook geschakeld van 25 digitale reclamespiegels in de theaters naar hetzelfde aantal doorheen Vlaanderen.

De campagne is nu, op specifiek geselecteerde locaties, gelanceerd om zo het Kerstgevoel optimaal te verspreiden tijdens deze (opnieuw) bizarre tijden.

Van Oostende tot Brussel, van Antwerpen naar Oostduinkerke tot Leuven: Warner Music en Michael Bublé laten ons opnieuw wegdromen, tijdens uitdagende tijden, over de mooiste periode van het jaar.

08 december 2021
Tags: campagnes

Wil jij ook Vlaanderen veroveren zoals Michael Bublé?

Desondanks nieuwe maatregelen bepaalde locaties (voorlopig) op slot leggen, heeft Loop'd verschillende andere mogelijkheden doorheen Vlaanderen (en zelfs in Wallonië, dankzij onze facility partner Sanbene).

Bekijk onze locaties via www.loopd.be/locaties en laat ons weten waar jij wil starten!
Ik wil Vlaanderen veroveren!