Kursaal Oostende stelt voor: 10cc op 11 april 2024

Kursaal Oostende stelt voor: 10cc op 11 april 2024. Na de eerste campagne voor The Bootleg Sixties, neemt 10cc het podium over op de digitale reclamespiegels van Loop’d.

Wie is Kursaal Oostende?

Het Kursaal wordt in één adem uitgesproken met de Stad aan Zee: Oostende. Het is een mythische plaats met een boeiend verleden dat teruggaat tot in de negentiende eeuw. 

De rode draad doorheen het Kursaal is ontspanning’. Alle zintuigen worden er geprikkeld met muziek, dans, kunst, lekker eten, vertier, plezier en… de geur en de rust van de zee.

Ontdek alles over deze magische locatie via www​.kursaaloostende​.be.

Klaar voor 10cc?

Na een succesvol concert in 2021 keert 10cc in 2024 terug naar het Kursaal. Op donderdag 11 april staan Graham Gouldman (bas, vocals), Rick Fenn (lead electric guitar), Paul Burgess (drums), Iain Hornal (electric guitar, keyboards, vocals) en Keith Hayman(keyboards, bas) op het podium van Kursaal Oostende.

10cc werd in 1972 in Manchester opgericht. Het oeuvre van de Britse rockband is indrukwekkend. Dreadlock Holiday’, The Things We Do For Love’, Donna’ en I’m Not in Love’: het zijn stuk voor stuk nummers die tot het collectieve geheugen van elke muziekliefhebber behoren. De band, die al sinds de jaren 70 actief is, verkocht intussen meer dan dertig miljoen platen en is nog altijd straf bezig.

Graham Gouldman staat nog steeds aan het hoofd van de band en is ondertussen opgenomen in de Amerikaanse Songwriters Hall of Fame’. Dat kan ook moeilijk anders, als je weet dat Gouldman verantwoordelijk is voor zowat alle grote classics van de band.

Meer info en tickets: www​.kursaaloostende​.be/​n​l​/10cc

De campagne(s)

In Oostende en omstreken zijn verschillende locaties geselecteerd om deze twee concerten te promoten. T.e.m. 14 maart worden The Bootleg Sixties getoond, de dag nadien wordt automatisch 10cc gelanceerd.

    13 maart 2024
    Tags: campagnes

    Heb jij ook een event of concert dat je wil promoten?

    Doe zoals Kursaal Oostende en stel jouw event/concert voor via het netwerk van Loop'd, met de focus op jouw doelgroep.
    Ik ben er klaar voor!