Help jij binnenkort ziektes de wereld uit?

SGS Belgium lanceert een nieuwe campagne, via Loop’d, om de pionier van morgen te worden. Ze willen bouwen aan een wereld zonder ziektes en daarom organiseren ze een geneesmiddelenonderzoek, waarvoor ze mensen zoeken.

Wie is SGS Belgium?

SGS Life Sciences – SGS CPU is een klinisch onderzoekcentrum gespecialiseerd in geneesmiddelenonderzoek. Jaarlijks voeren ze een 40-tal studies uit waarin we medicijnen testen in samenwerking met proefpersonen. De studies zijn steeds goedgekeurd door de Belgische Autoriteiten en een onafhankelijke Medisch Ethische Commissie. Ze worden geleid door een team van ervaren artsen. De proefpersonen kunnen met de studie belastingvrij bijverdienen.

Elke studie bestaat uit 3 delen:

Het vooronderzoek
, waarin we kijken of de proefpersonen aan de selectievoorwaarden voor het geselecteerde geneesmiddelenonderzoek voldoen.

De studie zelf
, waarin we de medicijnen testen op een medisch proefpersoon. Dit geneesmiddelenonderzoek loopt over één week (kort maar krachtig) of meerdere maanden (langere periode, maar minder intensief).

De check-up
, waarin de proefpersonen na de studie nog eenmaal grondig worden onderzocht.

Betaalde proefpersonen gezocht


Wil jij ook medicijnen testen en extra geld bijverdienen? Ze zijn steeds op zoek naar proefpersonen die een bijverdienste zoeken en willen bijdragen aan de wetenschap van morgen. Je wordt opgevolgd door een professioneel team van onderzoekers en, het mooist van al, je kan onbelast bijverdienen* voor jouw engagement! Ze vergoeden ook je verplaatsingsonkosten.

Meer informatie kan je terugvinden op de website

*meer info op de website

De campagne

Met de boodschappen Bouw jij ook mee aan een wereld zonder ziektes? ’ en Help jij binnenkort ziektes de wereld uit?”, zoeken ze mensen die wil meewerken aan het welzijn van morgen. Dankzij de deelname aan het geneesmiddelenonderzoek, ben je op slag de pionier van morgen.

Ze maken ook gebruik van het Loop’d Credit-systeem, om deze campagne voor 2023 flexibel én budgetvriendelijk in te plannen.

Via de website www​.ikbenpioneer​.be kan je je aanmelden (vrijblijvend) om mee te werken aan het onderzoek. Of stuur een mailtje naar be​.recrutering​.sgs​.com.

In de Antwerpse regio, zal je tijdens de campagne ontdekken bij FitalityClubs (3 vestigingen in Berchem, Antwerpen en Deurne) Grand Bazar Shopping Center en Stadsschouwburg Antwerpen.

10 november 2023
Tags: campagnes

Wil jij ook doelgericht adverteren?

Dan kan je in de komende periode veel mensen bereiken via ons netwerk. Bekijk de locaties via www.loopd.be/locaties en laat ons weten waar je wil starten.
Ik wil direct starten!