FitalityClubs communiceert met haar klanten via digitale reclamespiegels

FitalityClubs, een Antwerpse fitnessketen met 6 vestigingen, communiceert vanaf nu met de digitale reclamespiegels van Loop’d. Zo wensen ze via de diverse communicatiekanalen, de klanten nog beter te helpen met de nodige gezonde en sportieve uitdagingen.

Bij de Antwerpse fitnessketen FitalityClubs (met ook locaties in Diksmuide en Merelbeke) focussen ze reeds jaar en dag op een persoonlijke aanpak voor elke klant. Ze zijn de gezelligste en meest persoonlijke fitnessclubs van het land.

De tijden evolueren en ook de klanten in de verschillende vestigingen worden geprikkeld via verschillende communicatiekanalen over sporten, voeding en persoonlijk resultaat.

Zaakvoerder Alain Van Koeveringe leerde Loop’d kennen bij de start van de pandemie, dankzij een interview van COO Kenneth De Decker in de pers.

In de loop van de volgende maanden werd een samenwerking besproken en vanaf midden januari 2022 worden de eerste vestigingen van FitalityClubs (Deurne, Antwerpen National en Berchem) voorzien van digitale reclamespiegels.

Ook de digitalisatie binnen FitalityClubs speelde mee om Loop’d in te schakelen, gezien al haar klanten op de juiste manieren geïnformeerd moeten worden.

Alain Van Koeveringe
, zaakvoerder FitalityClubs: Begin 2020 werd de digitalisatie binnen ons bedrijf ingezet. We werken met verschillende type klanten in verschillende vestigingen. Naast de gekende tools, vielen ze digitale reclamespiegels van Loop’d op omdat ze anders’ zijn dan de traditionele zaken die je kan gebruiken. En in de toiletruimtes hadden we nog niets, dus een extra manier om onze klanten daar te bereiken is goed meegenomen.”

Kenneth De Decker
, COO van Loop’d: Als Antwerpse bedrijf zijn we enorm trots dat we iemand uit onze regio op deze manier kunnen verder helpen. Na onder andere VDAB, die reeds enkele jaren gebruikt maakt van ons product, is het opnieuw een bevestiging dat elk bedrijf een manier zoekt om op te vallen bij haar klanten of collega’s. Interne communicatie is door de situatie in onze wereld nog belangrijker geworden. Daarnaast vormen deze vestiging ook een verdere uitbreiding van ons Antwerpse netwerk voor onze partner Child Focus.”

Deze vestigingen vormen de basis om te bekijken of andere vestiging van FitalityClubs deze reclamespiegels kunnen inzetten.

Over Loop’d

Loop’d is gespecialiseerd in toiletreclame. Sinds de start in 2017, zijn ze momenteel actief in alle Vlaamse Provincies, Brussel en met twee projecten in Charleroi & Mons. Dankzij haar partners Sanbene en Sportpaleis Group, verzorgen ze naast de gekende reclamespiegels ook de mediaruimte op tv-schermen en reclamekaders.

Alle info
: www​.loopd​.be

Over FitalityClubs

Deze Antwerpse fitnessketen focust zich op een gezonde levensstijl met de mix van sport en fun. Consumenten én bedrijven maken gebruik van de persoonlijke aanpak. Je kan er terecht om individueel te trainen of in groep.

Alle info
: www​.fitalityclubs​.be

18 januari 2022
Tags: interne communicatie

Heb jij ook nood aan interne communicatie die werkt?

We vertellen je er graag alles over, geef ons een seintje via onderstaande knop en contacteren je om alles samen te bekijken.
Interne communicatie? Yes please!