Fashion Club 70 organiseert collection sale

Fashion Club 70 organiseert een collection sale (29 september — 1 oktober 2023) en hier kan je van genieten door jezelf te registeren via de website. Dankzij de digitale reclamespiegels van Loop’d, wordt deze boodschap verspreid in het centrum van Antwerpen.

Wie is Fashion Club 70?

Vandaag de dag is Fashion Club 70 één van de meest toonaangevende mode distributeurs in Europa. Het vertegenwoordigt meer dan 50 topmerken in meer dan 1700 boetieks over de hele Benelux.

De gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers dragen nog steeds de kernwaarden van het bedrijf uit; loyaliteit, persoonlijke service en het opbouwen van langdurige relaties met zowel klanten als fabrikanten.

De hoofdzetel is gevestigd in Antwerpen, met verschillende gespecialiseerde verkoopteams, een professionele klantendienst, een PR & Marketing afdeling, een eigen IT-team en een bedrijfsrestaurant, verspreid over 3 gebouwen en een totale oppervlakte van 15.000 vierkante meter.

Alle info: www​.fashionclub70​.be

De campagne

Voor de collection sale einde september 2023, maken ze gebruik van de digitale reclamespiegels die Loop’d heeft in (het centrum van) Antwerpen.

FitalityClubs (3 locaties) en Hockeyclub Victory in Edegem zijn de uitverkoren locaties om dit event extra in de kijker te plaatsen.

Wil jij ook naar de collection sale van Fashion Club 70? Registreer je dan gratis via deze link.

17 september 2023
Tags: campagnes

Heb jij een event zoals Fashion Club 70, dat je in de kijker wil plaatsen?

Bekijk dan onze locaties via www.loopd.be/locaties en geef ons een seintje via de onderstaande knop en boek een online afspraak in onze agenda.
Ik wil een online afspraak