Elektrisch laden tijdens het parkeren? De Pcard app heeft de oplossing

Interparking en Loop’d: sinds enkele jaren werken ze nauw samen dankzij de Loop’d credits. Op een flexibele manier adverteren in Antwerpen en Gent, met een vaste planning en soms schakelen wanneer nodig. Recent kwamen ze in het nieuws over de laadpalen, waardoor de campagne naar een versnelling hoger moest schakelen.

Rij je wel eens met de auto in landen zoals België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen of Roemenië (om zomaar enkele voorbeelden op te noemen)? Dan ken je Interparking vast wel: zij werden in de afgelopen 60 jaar tenslotte één van de Europese marktleiders betreffende openbare parkings op gunstige locaties in stadscentra. 

Hoe zich dat vertaalt in cijfers? Goh. Wat dacht je van 117 miljoen automobilisten per jaar? Maar daar remt Interparking bijlange nog niet af… want elektrificatie speelt een belangrijke rol in onze maatschappij.

Elektrisch laden


Interparking rust haar parkeergarages uit met elektrische laadpalen. Heb je een herlaadbare elektrische of hybride auto? Door regelmatig jouw accu op te laden, trek je voluit de kaart van de mobiliteit. 

Ook al kennen deze wagens voorlopig een bescheiden succes, de vraag blijft groeien: in de voorbije twee jaar verdrievoudigde het aantal laadsessies aan specifieke laadpalen in België!

Bij Interparking hebben ze begrepen dat de parkeertijd van jouw auto kan worden benut om de accu te herladen. Daarom plaatsen ze laadpalen in onze parkings. Vandaag zijn in haar Belgische parkeergarages al meer dan 700 laadpunten beschikbaar.

In Antwerpen werd recent 115 laadpalen geactiveerd en ze zitten niet stil in deze grootstad. 


Ze zetten in op de Pcard app

Voor Antwerpen en Gent, tekent Interparking present in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent. Omdat ze in beide grootsteden daar grote parking hebben, vlakbij de theaters. En met de Pcard app kan je makkelijk en snel weten waar je kan parkeren bij Interparking.

Met deze app kan je makkelijk jouw parkeerplaats of oplaadpunt vinden. Ook de verschillende (gekende) acties / voordelen zoals maximumtarief, binnen-en buitenrijden zonder ticket, en betaling via factuur / domiciliëring zijn ook in de app van toepassing

Download de Pcard app via de gekende online stores.

Aangevuld met de app, is de campagne voor Antwerpen alvast gewijzigd naar een versie met elektrisch laden + een extra locatie voor de communicatie te boosten: de business seats bij Beerschot.

Waarom kiezen ze voor Loop’d credits?

Voor Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent, maakt Interparking gebruikt van de digitale reclamespiegels in de toiletruimtes van deze locaties. Direct, 1 op 1 en to-the-point: met deze boodschap lanceren ze ook makkelijk de Pcard app bij het grote publiek — de effectieve (potentiële) klanten.

Dankzij de credits moet niet alles in 1 keer gepland worden, het is flexibel.

Wij weten waarom, al laten we graag onze klanten aan het woord hierover:

Koen Deheusch, head of operations Interparking België:

Het credit systeem geeft onze marketing zekerheid in deze tijden. Het is flexibel inzetbaar en voordelig!’


24 januari 2024
Tags: campagnes

Ben jij op zoek naar een flexibele manier om te adverteren?

Dan zijn onze Loop'd credits zeker de oplossing voor jouw bedrijf.

Makkelijk, flexibel, voordelen in budget én keuze campagnes: het zijn slechts enkele pluspunten waar je van kan profiteren.

Geef ons een seintje via de onderstaande knop en we vertellen je er graag meer over.
Ik wil meer weten over de Loop'd credits