Disney presenteert: Wish (vanaf 22 november in de bioscoop)

Vanaf 22 november 2023 verschijnt de film Wish, gemaakt door Disney, in de bioscoop. Disney en haar agency Outsight zocht naar de juiste doelgroep om buzz’ te maken voor de lancering en tijdens de eerste weken van de film. Dankzij Loop’d, hebben ze de juiste shows gevonden in de theaters van Be•at Venues.

Wie is Disney?

The Walt Disney Company is één van de bekendste merken ter wereld. Ooit gestart dankzij Walt Disney met zijn tekenfiguren, wat nu gekend staat voor pretparken en prachtige filmproducties. 

Disney is opgericht op 16 oktober 1923 door Walt Disney samen met zijn broer Roy Oliver Disney als Walt Disney Productions.

Daarna werd gekozen voor Disney, als neutrale naam om het totaalpakket beter in de markt te kunnen zetten.

Van Mickey Mouse tot Donald Duck, Monstens Inc., The Lion King, Sneeuwitje en de Zeven Dwergen, The Incredibels tot The Jungle Book, Disney Land Parijs tot de variant in Amerika: iedereen is ooit wel eens in contact gekomen met dit wereldbefaamde merk

De campagne

Vanaf 22 november 2023 wordt de nieuwe film Wish gelanceerd.

De film gaat over Asha, een eigenzinnig 17-jarig meisje, die hoopt dat de wens van haar 100 jaar oude opa, Sabino, eindelijk vervuld zal worden door de machtige magiër Koning Magnifico, Koning van Rosas. Met haar trouwe geit Valentino aan haar zijde, wenst ze op een avond de sterren om iets beters voor haar volk. 

Disney en haar agency Outsight, hebben enkele shows in de theaters van Be•at Venues gekozen, waar het doelpubliek van de film aanwezig zal zijn. A Christmas Carol en Nachtwacht werden geselecteerd om vanaf 16 november t.e.m. 30 december 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent te verschijnen om de digitale reclamespiegels van Loop’d.

Vanaf 22 november 2023 verschijnt er een nieuwe visual, met de melding dat de film exclusief te zien is in de bioscoop.

16 november 2023
Tags: campagnes

Heb jij iets aan te kondigen, net zoals Disney?

Bekijk dan onze locaties via www.loopd.be/locaties en laat ons weten waar jij jouw campagne wil starten.
Ik wil nu starten!