Disney On Ice 2023 in Lotto Arena

Van 22 t.e.m. 26 februari 2023 is Disney On Ice opnieuw in de Lotto Arena. Gracia Live schakelt Loop’d in met een leuke visual door het spiegelnetwerk.

Wie is Gracia Live?

Gracia Live is een bedrijf dat concerten en evenementen in België organiseert. Het bedrijf werd in maart 2011 opgericht.

Sinds haar ontstaan heeft Gracia Live zich vooral gespecialiseerd in het organiseren van kwalitatieve Internationale producties.

Concerten zoals o.a.: Adele, Céline Dion, Bob Dylan, Neil Young, Paul Simon, Duran Duran, Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Seal, Jamiroquai, Cat Stevens, Dream Theater…

Evenementen zoals o.a.: Disney On Ice, Top Gear Live, Lord of the Dance, Mayumana, Lord of the Rings in Concert… .

Ben jij benieuwd naar de verschillende evenementen en concerten? www​.gracialive​.be

Waarom kiezen ze voor Loop’d?

Ook in het verleden en voor Disney On Ice (met als thema Durf te Dromen), werden de (digitale) reclamespiegels ingeschakeld. Dankzij de nauwe samenwerking met Sportpaleis Groep, zijn we in vele locaties van de groep actief. De show 2023 speelt ook in twee grote zalen: Vorst Nationaal en Lotto Arena.

De campagne

De campagne is gelanceerd in november, tijdens de shows van De Nachtwacht’ in de theaters. Dankzij vele shows van Charlie & De Chocoladefabriek in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent, zijn de komende weken sterk vertegenwoordigd in de theaters.

Noteer alvast 15 tot 19 februari 2023 (Vorst Nationaal), 22 tot 26 februari 2023 (Lotto Arena) en boek jouw tickets online via www​.disneyonice​.be.

05 december 2022
Tags: campagnes

Wil jij ook opvallen op de juiste locatie?

Bekijk dan onze locaties via www.loopd.be/locaties en leg ook direct jouw online afspraak vast.

We helpen je graag verder en zo kunnen we jouw campagne op 1-2-3 lanceren in ons netwerrk.
Maak nu online jouw afsprraak