Belevingsmarkt op 9 en 10 juni 2022 in Brugge

Op donderdag 9 en vrijdag 10 juni 2022 organiseert JCI de gratis belevingsmarkt in het nieuwe Bruges Meeting & Convention Centre (BMCC), met meer dan 45 standhouders en de focus op het thema food for generations’. En het leukste nieuws? De toegang is volledig gratis.

Wat is JCI?

Al sinds 1915 verenigen high potentials, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar zich bij JCI om zichzelf en de wereld om hen heen te verbeteren. In Vlaanderen is JCI actief in 29 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel. We werken er samen aan straffe businessprojecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten, internationale congressen en bovenal veel fun en vriendschap onder het motto Developing Leaders for a Changing World’.

Onze werking situeert zich bewust binnen 4 pijlers. Zo onderscheiden we ons van traditionele business- of serviceclubs en zijn we in staat onze leden een oneindig brede waaier van projecten, activiteiten en mogelijkheden aan te bieden. JCI, dat is voor elk wat wils.

De JCI Europese Conferentie 2022 in Brugge wordt georganiseerd door JCI Brugge en JCI Houtland (twee lokale afdelingen) en een team van 65 vrijwilligers. Tijdens deze conferentie worden er 1500 mensen verwacht, vanuit heel de wereld.

De belevingsmarkt

Tijdens een conferentie van JCI, wordt er steeds een tradeshow georganiseerd. De verschillende partners hebben een standje in een ruimte en kunnen tonen aan de bezoekers wie ze zijn — wat ze doen.

EC Bruges heeft het concept helemaal omgegooid en maakte er de belevingsmarkt aan. Naast de aanwezige JCI-leden, wordt ook iedereen vanuit Brugge en omstreken aangemoedigd om een kijkje te nemen op de markt. 

De toegang tot het BMCC is gratis. Alle informatie over de standhouders, kan je terugvinden via www​.ecbruges​.com/​t​r​a​d​eshow.

De campagne

Met een breed aanbod qua standhouders, mikken ze ook op een breed doelpubliek om de meer dan 45 standen te voorzien van voldoende bezoekers. 

Binnen de hele campagne van de belevingsmarkt, werd er ook gekozen voor de digitale spiegels van Loop’d om in de wijde omgeving van Brugge voldoende lawaai te maken (en dat kunnen we ;-) ).

02 juni 2022
Tags: advertenties

Heb jij ook een event en wil jij lawaai maken?

Bekijk dan onze locaties via www.loopd.be/locaties en contacteer ons via onderstaande gegevens.
Graag meer info