Beachclub De Kwinte verlengt samenwerking met Loop'd

In Westende, is er alle één plek waar alle strand- en watersporten starten en dat is Beachclub De Kwinte. Sinds 2023 zijn er nieuwe uitbaters en na de kennismaking, werd er ook beslist om de samenwerking met Loop’d te verlengen.

Beachclub De Kwinte

Vanuit dit watersportcentrum vertrekken alle strand- en watersporten in Westende.

De club is meer dan enkel een ontmoetingsplaats voor de leden, je bent namelijk van harte welkom om vanuit deze unieke locatie jouw beachday’ te plannen.Een club zonder bar is ondenkbaar en daarom is iedereen er welkom om iets te drinken. Na een verkwikkende strandwandeling of na een sportieve initiatie, kan je op het terras nieuwe krachten op doen. 

Genieten van een verzorgd etentje met een uitzonderlijk zicht op zee behoort dan ook tot de mogelijkheden. Of waarom niet jouw event afsluiten met een echte Beach-BBQ.

Ontdek zelf deze prachtige club terwijl je je uitleeft op een avontuurlijke initiatie of een sportieve activiteit. Volg ook de activiteiten via de Facebook-pagina.

Nieuwe uitbaters, nieuwe samenwerking t.e.m. 2029

De surfclub is de eigenaar van het pand, weliswaar zijn er straffe uitbaters nodig om heel dit complex mee te runnen. Bart Hooghe en Steffie Vandenabeele zijn geen onbekenden voor de regio, want ze baten ook de Barbaar in Middelkerke en de strandbar Muchacha uit.

Onze digitale reclamespiegels waren reeds aanwezig en de overgang was vlot verlopen. Weliswaar werd het tijd om te kijken naar de toekomst, samen met de nieuwe uitbaters. Het verhaal van Loop’d vormde geen probleem voor dit dynamische duo en daarom werd ook gekozen om de samenwerking te verlengen t.e.m. 2029.

22 april 2024
Tags: locaties

Wil jij opvallen in dé beachclub van Westende?

Dat kan, want je komt op een plek terecht waar veel activiteit is én vooral veel mensen! Geef ons een seintje via de onderstaande knop en we zorgen voor een vlotte lancering van jouw campagne op de twee digitale reclamespiegels.
GO GO GO!