BC Filou Oostende en Loop'd verlengen samenwerking

BC Filou Oostende is reeds 11 jaar lang landskampioen in het Belgische basketbal en scheert hoge toppen in de verschillende competities. Het bestaande partnership met Loop’d werd recent verlengd voor de komende drie seizoenen, wat het vertrouwen van beide partijen bevestigd in een duurzame samenwerking.

Wie is BC Filou Oostende?

Deze topclub speelt in de COREtec Dôme, vlak aan de kustlijn in de grootste badstad van België. Ze zijn reeds 11 jaar op rij Belgische kampioen en schitteren ook in de andere competities.

Sinds enkele jaren is Loop’d partner van BC Filou Oostende, met 6 digitale spiegels in het B2B- en B2C-gedeelte.

Ontdek alles over hen via www​.bcoostende​.be.

Samenwerking met Loop’d

In 2019 werd de samenwerking gestart en ook tijdens corona werd er gecommuniceerd om te kijken hoe de samenwerking het best kon ingevuld worden. Dankzij deze nauwe band, was een verlenging van het bestaande partnership snel beklonken.

Een duurzame en langdurige samenwerking stond op beide agenda’s genoteerd, waardoor deze ook voor 3 jaar werd verlengd. Dit alles werd ook gestart dankzij de introductie van business partner Finexa Accountancy aan de club en de rest…is geschiedenis.

Ook Quality Tyre Service tekent present gedurende het seizoen, deze twee trouwe partners vormen het vaste duo op de digitale reclamespiegels in het business gedeelte. In combinatie met tijdelijke campagnes én een insteek richting de particuliere markt op de benedenverdieping, zorgt er voor dat de COREtec Dôme heel wat potentieel heeft om onze adverteerders warm te maken.

En wat zegt de voorzitter over deze samenwerking?

Communicatie met onze supporters is bijzonder belangrijk. En dat is niet one size fits all” maar een combinatie van heel wat middelen. Een ervan zijn onze digitale spiegels van Loop’d die op een leuke manier in de Coretec Dome aanwezig zijn en op een zachte manier informatie delen. Voor een partnerbedrijven van Loop’d een mooie vorm om duizenden mensen te bereiken”, Jurgen Vanpraet, CEO Basketbalclub Filou Oostende.

Loop’d is ook tevreden met de verlenging van de samenwerking:

Sport brengt mensen bij elkaar en Basketbalclub Filou Oostende scheert al jaren hoge toppen. Deze locatie is voor ons ook uniek, omdat we voor een B2B- én B2C-publiek boodschappen kunnen tonen — op maat van hen dankzij onze adverteerders. De komende jaren zijn onze spiegels een vast onderdeel van deze club, al hebben we zo een vermoeden dat het daar niet bij zal eindigen”, Kenneth De Decker, CEO Loop’d.

En oh ja: mogelijks schrijft de club verder geschiedenis en worden ze voor de 12 keer op rij landskampioen. Wij duimen alvast mee!

11 mei 2023
Tags: locaties

Wil jij bij deze topclub opvallen?

Dat kan, of je nu een B2B- of B2C-doelpubliek hebt. Vraag snel jouw offerte aan via de onderstaande knop en wie weet verwelkomen we je het komende seizoen.

ps: onze klanten worden ook uitgenodigd om een keer een wedstrijd bij te wonen, in het business gedeelte.
Ik wil adverteren bij BC Filou Oostende!