Adverteren voor 1 dag? Geen probleem bij Loop'd

Het nieuwe theaterseizoen wordt dit weekend afgetrapt en opnieuw zien we heel wat klanten bij ons doelgericht adverteren…en dat voor 1 dag. Dit is geen probleem bij Loop’d, dankzij de digitale reclamespiegels. Klanten zoals LAGO, Antwerp Amusement Center en meer, maken hier handig gebruik van. 

Dankzij Corona, is het programma van de eventsector helemaal gedraaid. Om alles opnieuw vlot in te plannen, zijn de indelingen soms bizar’ te noemen, wat het moeilijker maakte voor ons en onze klanten om campagnes hierop af te stellen.

Daarom werd ook in 2021 het doelgericht adverteren gelanceerd (Noem het ook gerust Programmatic Advertising), waar je voor slechts’ 1 show/​avond/​dag kan adverteren op de digitale spiegels van Loop’d.

Doelgericht adverteren?

De standaard campagnes lopen bij ons gemiddeld drie maanden. Ook bij sportwedstrijden of andere eventlocaties, was het soms niet opportuun voor klanten om heel de periode in te zetten.

Daarom werden we door LAGO Sint-Truiden uitgedaagd om na te denken over dat doelgericht adverteren, als het gaat over een handvol data of net die show.

De prijssetting werd bepaald en zeer positief onthaald door onze klanten.

En het wordt ook dit najaar toegepast

Vanaf dit weekend start het theaterseizoen en onze klanten staan klaar om te verschijnen tijdens PAW Patrol Pups in Stadsschouwburg Antwerpen. Zij trekken ook door naar Hasselt, waar ook LAGO Sint-Truiden steenvast aanwezig is.

Welke klanten maken hiervan gebruik? Hierbij alvast een korte samenvatting:

  • Antwerp Amusement Center
  • LAGO Lier & Beveren
  • LAGO Sint-Truiden
  • LAGO Gent
  • LAGO Brugge

Ben je er (vanaf dit weekend) zelf bij, dan zal je onze reclamespiegels zeker opmerken ;-) 

Hieronder kan je alvast alle campagnes terugvinden:

04 september 2023
Tags: campagnes

Wil jij ook, doelgericht, veel mensen bereiken?

Onze zomerplanning is bijna helemaal gevuld, al kan je nog geluk hebben in een bepaalde regio om een locatie in te nemen.

Surf naar www.loopd.be/locaties en geef ons een seintje via onze staande link ;-)
Ik wil nu starten!