Zorgeloos shoppen in Brussel dankzij Interparking

Interparking Brussel maakt zich op voor één van de drukste periodes van het jaar: het eindejaar. Dankzij een groot netwerk met enorme capaciteit, laten ze aan iedereen in Brussel weten dat ze zorgeloos kunnen shopping in de stad. Loop’d lanceerde deze boodschap (in twee talen) op de digitale reclamespiegels in The Mint.

Wie is Interparking?

Ze werden meer dan 60 jaar geleden in België opgericht en is nu actief in 9 landen doorheen Europa, waar ze kwaliteitsvolle parkings onderhouden.

Interparking biedt vandaag de dag 1.001 sites in onder andere in België, Spanje, Frankrijk, Italië, Polen, Roemenië en Nederland. Interparking biedt ook meer dan 400 parkeergarages in Duitsland en Oostenrijk aan onder het merk Contipark.

Interparking werd bekroond met 209 European Standard Parking Awards voor de topkwaliteit van de producten en diensten.

Alle info: www​.interparking​.be

De locatie: The Mint

In het centrum van Brussel is Loop’d actief, dankzij haar Facility Partner Sanbene, met digitale reclamespiegels in de toiletten van The Mint.

Dit shopping center aan het Muntplein, is vlak in het centrum van Brussel een gekende én drukbezochte locatie.

Meer info over The Mint: www​.themint​.be
Alle info over Sanbene
: www​.sanbene​.com

De campagne

Interparking Brussel heeft vele parking in Brussel en weet als geen ander dat de drukke periode er aan komt: de eindejaarsrush.

Om mee te dragen aan een vlotte mobiliteit, hebben ze ook de boodschap gelanceerd (in het Nederlands én Frans) dat iedereen zorgeloos kan komen shoppen in Brussel, dankzij de parkings die ze uitbaten. 

Ook de Pcard+ wordt vermeld, omdat je zo makkelijk binnen en buiten kan rijden, zonder aan te schuiven aan de betaalautomaat.

Ook het begin van de solden (januari 2023) wordt nog meegenomen, zodat iedereen de komende maanden weet dat Interparking alvast heel wat zorgen wegneemt in het Brussel.

21 november 2022
Tags: campagnes

En wil jij vanaf nu ook zorgeloos en doelgericht adverteren?

Dat kan, dankzij het netwerk van Loop'd: reclamespiegels, -kaders en tv-schermen hebben wij in het aanbod, waar we jou op lange en korte termijn kunnen helpen.

Meer uitleg nodig? Boek een afspraak via onze website in (voor een telefoongesprek of videocall) en we helpen je graag verder.
Ik boek graag een afspraak!