Wil jij werken bij Albert Heijn? Ze zijn op zoek naar jou!

Albert Heijn zet haar groeimars verder in ons land en zoekt nieuwe collega’s voor Bilzen en Lanaken. Dankzij HR-partner Agilitas en de digitale spiegels van Loop’d, zal Limburg het geweten hebben.

Wie is Albert Heijn?

Albert Heijn is de grootste supermarktketen van Nederland met een marktaandeel van ongeveer 35% in 2020. Het bedrijf is opgericht in 1887 als eenmans-kruidenierszaak en sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven van Nederland met tevens vestigingen in België. Sinds 2016 is de keten onderdeel van Ahold Delhaize.

De opmars in België staat niet stil, daarom zijn ze voor Bilzen en Lanaken op zoek naar nieuwe collega’s.

Albert Heijn zet haar groei verder en opent nieuwe winkels in Bilzen en Lanaken. Maar: geen winkels zonder mensen dus ze zoeken ook nieuwe collega’s: 

  • Teamleaders
  • Winkelmedewerkers (voor de verschillende afdelingen)

De campagne

Agilitas, de HR-partner van Albert Heijn, schakelt opnieuw Loop’d in om een bepaalde regio te activeren. Deze keer is Limburg aan de beurt, met Hasselt en Genk als gekozen steden.

De campagne loopt alvast t.e.m. de start van de zomer. Wie een nieuwe uitdaging zoekt, kan altijd op de website van Agilitas en Albert Heijn terecht.

31 mei 2022
Tags: advertenties

Zoek jij ook nieuwe collega's?

De war for/on talent is nog steeds zeer actief op de spiegels van Loop'd. Ook jij kan gebruik maken van dit opvallend medium, door jouw locaties te kiezen via www.loopd.be/locaties en ons te laten weten waar jij wil starten.

Simpel, toch? ;-)
Ik zoek dringend nieuwe collega's!