Welkom FitalityClubs, op 't Eilandje in Antwerpen

Sinds einde mei 2023, is er een nieuwe FitalityClubs op t Eilandje in Antwerpen. Dankzij de samenwerking met Loop’d, die in 2022 werd opgestart, zijn er ook twee digitale reclamespiegels actief om de klanten van deze Antwerpse fitnessketen te bereiken.

Wie is FitalityClubs?

Bij de Antwerpse fitnessketen FitalityClubs (met ook locaties in Diksmuide en Merelbeke) focussen ze reeds jaar en dag op een persoonlijke aanpak voor elke klant. Ze zijn de gezelligste en meest persoonlijke fitnessclubs van het land.

De tijden evolueren en ook de klanten in de verschillende vestigingen worden geprikkeld via verschillende communicatiekanalen over sporten, voeding en persoonlijk resultaat. Ook eigen reclame en die van andere bedrijven vormen een onderdeel van de urbanisatie in de fitnesswereld, waar communicatie een belangrijk onderdeel is geworden — naar de klanten toe.

Alle info over FitalityClubs: www​.fitalityclubs​.com

Meerdere locaties in Antwerpen en nabije Gent

In 2022 werden de volgende locatie opgestart:

  • Deurne
  • Antwerpen National
  • Berchem
  • Merelbeke

En nu komt daar ook nog de locatie op t Eilandje erbij (Kribbestraat 16, 2000 Antwerpen), waar Indy en zijn team je met open armen verwelkomen.

Met 5 locaties en 7 digitale reclamespiegels is de basis versterkt, al zijn we ook zelf heel benieuwd naar de volgende zet van deze Antwerpse speler.

22 mei 2023
Tags: locaties

Wil jij opvallen bij FitalityClubs?

Zoek je een sportief publiek, die durven te investeren in sport en zichzelf?

Dan kan je op de verschillende locaties van FitalityClubs adverteren op de digitale reclamespiegels van Loop'd, op een budgetvriendelijke manier.

Contacteer ons via onderstaande knop en voor je het weet, is de campagne reeds gelanceerd!
Learn More