Transfert: ook die rugpijn beu?

Transfert, de kantoorspecialist met meer dan 20 jaar ervaring, lanceert de eindejaarsactie op tal van bureaustoelen in het gamma. Via het netwerk van Loop’d, maken ze gebruiken van de digitale reclamespiegels in de regio. Ook last van rugpijn? Transfert heeft de oplossing.

Wie is Transfert?

Transfert, al meer dan 20 jaar leverancier van kantoorbenodigdheden in de breedste zin van het woord.

Van paperclip tot papiervernietiger, van kantoorstoel tot volledig ingericht directiekantoor, bij Transferrt ben je aan het juiste adres.Met een ploeg van 15 gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers geven ze alle dagen het beste van zichzelf. 

Van offerte tot levering, ze gaan voor 100% tevredenheid.V an bij de oprichting van het bedrijf staan klantgerichtheid en productkwaliteit centraal: ze gaan dan ook steeds voor het betere merk, ervan overtuigd dat het leveren van een goed product de basis moet zijn.

Uiteraard wordt dit gekoppeld aan een scherpe prijs. Geen aankopen via groothandel, geen onderdeel van een aankoopvereniging maar rechtstreekse aankopen bij de grootste fabrikanten uit de sector. Niet alleen zorgt dat voor de beste prijzen, het laat hen ook toe om zelf autonoom het gamma samen te stellen zodat ze je het beste product kunnen aanbieden aan de scherpste prijs.

Ook aan de logistiek wordt veel aandacht besteed. Ze beschikken over een modern en ruim magazijn en houden zoveel mogelijk onze leveringen in eigen beheer (regio Antwerpen — Mechelen). Dit laatste is een weloverwogen keuze, het laat hen immers toe om zoveel mogelijk volgens jouw wensen te leveren (bijv. op verschillende locaties in jouw gebouw).

Je kan ook steeds terecht in onze showroom (1000 m²) waar ze je graag ontvangen en begeleiden in jouw keuze. Interesse in hun aanpak? Kom gerust een langs, maak een afspraak met één van onze vertegenwoordigers of test ze online. Aan jou de keuze…

Meer info: www​.transfert​.be

De campagne

Eén op vier van de mensen heeft last van rugpijn en een goede bureaustoel is dan ook een must, als je veel aan een bureau moet zitten. 

Voor iedereen die rugpijn beu is, heeft Transfert de oplossing: de eindejaarsactie op tal van bureaustoelen in het gamma.

Dat gamma is ook uitgebreid, waar de specialisten van Transfert je advies op maat geven. Uiteraard moet je zo’n stoel eerst testen, dus dat is helemaal geen probleem.

Bij AED Studios (Studio 6) en Wima Bowling zal je deze campagne ontdekken. Uiteraard kan je nog sneller zijn en hen bezoeken in Kontich (Duffelsesteenweg 150) of een bezoek brengen op de website www​.transfert​.be.

05 december 2022
Tags: campagnes

Heb jij ook een (eindejaars)actie?

Bekijk onze locaties via www.loopd.be/locaties en geef ons een seintje waar jij wil starten. Wij doen de rest! ;-)
Ik wil starten!