Toyota C-HR Hybride: de moderne coupé met opvallende stijldetails

Automotive Mechelen, de Toyota-specialist in Mechelen en omstreken, toont in haar lokale campagne de nieuwe Toyota C‑HR Hybride: de moderne coupé met opvallende stijldetails. Via de reclamespiegels van Loop’d, bij Tennis- en Padelclub Wingfield, is de nieuwe visual deze maand gelanceerd.

Wie is Automotive Mechelen?

Deze Toyota-dealer is reeds jaar en dag een gevestigde waarde in de Mechelse regio. Met een grote showroom, een gestroomlijnde werkplaats en de nodige kennis binnen het team, helpen ze je graag verder met elk model dat het merk rijk is.

Alle info over Automotive Mechelen, kan je terugvinden op de website: https://​nl​.toyota​.be/​d​e​a​l​e​r​/​a​u​t​o​m​o​t​i​v​e​-​m​e​c​helen

Toyota C‑HR Hybride

De Toyota C‑HR is een hybride zoals geen ander. Met een krachtig, toonaangevend design en onconventionele spirit geeft hij u het vertrouwen dat u nodig hebt om de straten van de stad te veroveren.

Bij Toyota geloven ze dat uw auto uw levenshouding weerspiegelt: een opvallende stijl met innerlijk vertrouwen dat nee zegt tegen conventies. Met innovatieve hybride technologie en een opvallende look is de iconische Toyota C‑HR uw ideale aanvulling op de weg.

Ontdek alles over dit nieuwe model, via https://nl.toyota.be/modellen/c‑hr.

Waarom kiest Automotive Mechelen voor Loop’d?

Een lokale Toyota-dealer kan, doorheen het jaar of tijdens het autosalon, rekenen op de inspanningen van de invoerder. Weliswaar zijn lokale campagnes nodig om lokale verankering én bekendheid te behouden.

In de regio van Automotive Mechelen, zijn we actief voor de campagne van de Toyota C‑HR Hybride bij Tennis- en Padelclub Wingfield in Mechelen. 

De campagne van Automotive Mechelen is gestart in oktober 2023 en loopt t.e.m. februari 2024. In deze periode kan onze klant haar visuals wijzigen wanneer zij dit wensen, op basis van een vooraf uitgestippeld traject.

Op een budgetvriendelijke en doelgerichte manier, vallen ze de komende periode extra op in de regio.

20 november 2023
Tags: campagnes

Wil jij ook op een budgetvriendelijke en doelgerichte manier opvallen?

Bekijk onze locaties via www.loopd.be/locaties en contacteer ons via de onderstaande knop.

We helpen je met alle plezier verder.
Ik wil opvallen!