SGS Belgium trekt op onderzoek bij FitalityClubs

SGS Belgium trekt op onderzoek bij FitalityClubs, want ze focussen een onderzoek op de sportieve medemens. Dankzij de samenwerking met Loop’d en FitalityClubs, hebben ze een perfecte manier om mensen aan te trekken die willen meewerken aan het welzijn van morgen.

Wie is SGS Belgium?

SGS Life Sciences – SGS CPU is een klinisch onderzoekcentrum gespecialiseerd in geneesmiddelenonderzoek. Jaarlijks voeren we een 40-tal studies uit waarin we medicijnen testen in samenwerking met proefpersonen. De studies zijn steeds goedgekeurd door de Belgische Autoriteiten en een onafhankelijke Medisch Ethische Commissie. Ze worden geleid door een team van ervaren artsen. De proefpersonen kunnen met de studie belastingvrij bijverdienen.

Elke studie bestaat uit 3 delen:

Het vooronderzoek
, waarin we kijken of de proefpersonen aan de selectievoorwaarden voor het geselecteerde geneesmiddelenonderzoek voldoen.

De studie zelf
, waarin we de medicijnen testen op een medisch proefpersoon. Dit geneesmiddelenonderzoek loopt over één week (kort maar krachtig) of meerdere maanden (langere periode, maar minder intensief).

De check-up
, waarin de proefpersonen na de studie nog eenmaal grondig worden onderzocht.

Betaalde proefpersonen gezocht


Wil jij ook medicijnen testen en extra geld bijverdienen? We zijn steeds op zoek naar proefpersonen die een bijverdienste zoeken en willen bijdragen aan de wetenschap van morgen. Je wordt opgevolgd door een professioneel team van onderzoekers en, het mooist van al, je kan onbelast bijverdienen* voor jouw engagement! We vergoeden ook je verplaatsingsonkosten.

Waar wacht je op?


De campagne

Met de boodschap zet je kracht onder de ontwikkeling van geneesmiddelen’, zoeken ze de sportieve medemens die wil meewerken aan het welzijn van morgen.

Via de website www​.ikbenpioneer​.be kan je je aanmelden om mee te werken aan het onderzoek. 

Het netwerk van Loop’d dat geïnstalleerd is voor FitalityClubs (voor interne communicatie), wordt voor de komende maanden ingezet:

  • Deurne
  • Berchem
  • Antwerpen
21 mei 2022
Tags: advertenties

Wil jij ook doelgericht adverteren?

Dan kan je in de komende periode veel mensen bereiken via ons netwerk. Bekijk de locaties via www.loopd.be/locaties en laat ons weten waar je wil starten.
Ik wil direct starten!