Sam Ryder: There's Nothing but Space, Man!

Sam Ryder lanceert op 9 december 2022 zijn debuutalbum There’s Nothing but Space, Man! Platenlabel Warner Music in België schakelt out-of-home media om dit album te promoten en de digitale spiegels van Loop’d tonen deze Britse muziekmaker in de komende weken doorheen het netwerk.

Wie is Warner Music Benelux

Ze geloven dat muziek het vermogen heeft om te verbinden en levens te verrijken. Ze hebben originaliteit en authenticiteit hoog in het vaandel staan.

Vanuit een ijzersterke overtuiging dat muziek mensen verbindt en levens kan verrijken, bouwt Warner Recorded Music bruggen tussen de artiest en zijn publiek.

Originaliteit en authenticiteit vormen het basisrecept voor de eigenzinnige visies van zowel de werknemers als de artiesten.

Meer info: www​.warnermusic​.be

Wie is Sam Ryder?

Sam Ryder is een Britse zanger en in 2022 nam hij deel aan het Eurovisiesongfestival. Met een uitmuntende prestatie, waar hij zijn stembereik en energie aan iedereen toonde, werd hij tweede achter de Oekraïense winnaar Kalush. Zijn nummer Space Man is nu al legendarisch te noemen. Op 9 december 2022 toont hij zijn debuutalbum aan de wereld.

Officiële website Sam Ryder: www​.samryder​.in

De campagne

Warner Music Benelux kiest voor de digitale reclamespiegels in de drie theaters van Be•at Venues:

  • Stadsschouwburg Antwerpen
  • Capitole Gent
  • Trixxo Theater Hasselt

Wil jij ook het album van Sam Ryder te ontdekken? Onze spiegels zijn er alvast h‑e-l-e-m-a-a‑l klaar voor!

30 november 2022
Tags: campagnes

Lanceer jij ook een product of dienst? Of wil je gewoon opvallen!?

Dat kan via het netwerk van Loop'd: reclamespiegels, reclamekaders en tv-schermen staan klaar om jouw campagne te lanceren.

Boek een online afspraak met 1 van onze collega's en we helpen je graag verder.