NMBS zoekt treinbegeleiders in Lotto Arena

NMBS zoekt ook in 2023 naar nieuwe collega’s en de treingeleiders hebben een constante focus bij het bedrijf. Voor enkele weken staan ze ook met deze campagne op de reclamespiegels van Loop’d in de Lotto Arena.

Loop’d en NMBS: een samenwerking die loopt als een trein!

Zo’n HR-campagne, die vraagt natuurlijk om sterke advertising. Wij zijn dan ook bijzonder trots om NMBS hierin bij te mogen staan. We werken al sinds september 2018 nauw samen met het spoorwegbedrijf — en sindsdien is ons eigen netwerk alleen maar gegroeid. 

Hierdoor kunnen we deze gigantische organisatie blijven geven wat ze nodig hebben: meer locaties en zichtbaarheid in heel België, met ook de doelgerichte mogelijkheden die we niet uit het oog verliezen. 

Er is een goede verstandhouding tussen NMBS en Loop’d, wat ook er voor zorgt dat onze samenwerking loopt als een trein. 

Dat bewijst des te meer dat ze echt geloven in het potentieel en het verhaal van Loop’d. Apetrots, zijn we daar nog steeds op!

Bezorg jij, elke dag, duizenden reizigers een glimlach?

Met deze boodschap verschijnt NMBS opnieuw op de reclamespiegels van Loop’d in de Lotto Arena. De functie als treinbegeleider is een continu verhaal bij het bedrijf, daarom ook dat ze hier sterk op inzetten.

In de komende weken kan je dus deze glimlach ontdekken in één van de grootste venues van ons land. Als je ook wil solliciteren, dan kan je surfen naar www​.nmbs​.be/jobs.


13 maart 2023
Tags: campagnes

Ben jij ook op zoek naar nieuwe collega's?

De afgelopen jaren hebben we heel wat wervingcampagnes over jobs gelanceerd op onze (digitale) reclamespiegels of reclamekaders doorheen het netwerk.

Bekijk onze locaties via www.loopd.be/locaties en laat ons weten waar jij wil starten. Druk op de onderstaande knop om ons een seintje te geven, we staan klaar om je verder te helpen.
Ik zoek ook nieuwe collega's!