NMBS zoekt nieuwe collega's...in de Lotto Arena!

NMBS zoekt nieuwe collega’s en deze keer…in de Lotto Arena! Tijdens de laatste weken van het jaar, schakelen ze een versnelling hoger en kozen ze voor de Lotto Arena om meer dan 120.000 bezoekers te bereiken dankzij de reclamespiegels van Loop’d.

Wie is NMBS — HR Rail?

NMBS zorgt voor het spoorwegverkeer doorheen België. Ook zij zijn steeds op zoek naar talent om in de verschillende departementen actief te zijn. HR Rail is verantwoordelijk voor de rekrutering en werving van personeel.

NMBS is actief op zoek naar treinbegeleiders, om de reizigers elke dag opnieuw een glimlach op hun gezicht te toeveren.

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? www​.nmbs​.be/jobs.

De campagne

De afgelopen maanden werden ingeschakeld op verschillende locaties doelgericht te adverteren, o.a. voor de jobdays.

Dankzij een trigger van Loop’d (uiteraard zijn we ook commercieel ingesteld ;-) ), hebben we aan de creatieve partners van NMBS (agencies Space en Outsight) het idee gelanceerd voor de Lotto Arena in de komende periode: meer dan 120.000 bezoekers op een korte periode, wie wil dat niet?

Een knappe visual en een snelle sprint langs bij partijen heeft er voor gezorgd dat de campagne op 123 werd gelanceerd op de offline spiegels van Loop’d in de Lotto Arena.

En als je je afvraagt: hoe komt dat nu binnen? Wel, onze collega heeft een filmpje gemaakt en deelt het graag met jullie.

20 november 2022
Tags: campagnes

Ben jij ook op zoek naar nieuwe collega's?

We hebben niet alleen in Antwerpen toplocaties, ook doorheen Vlaanderen (met daarnaast Brussel, Charleroi en Mons) kan je opvallen op een budgetvriendelijke manier.

Wil je er meer over weten, omdat ook jij op zoek bent naar nieuwe collega's? Boek dan snel een afspraak via onze website en we helpen je op 1-2-3 verder!
Ik zoek dringend nieuwe collega's, let's talk!