Manna Foods biedt zot lekkere jobs aan

In België kent iedereen Manna wel, van de sausjes in de frituur (wij Belgen kunnen niet zonder frietjes, toch?) tot de heerlijke sauzen die je ook in de supermarkt kan kopen. Manna Foods wil zowel nationaal als internationaal verder blijven groeien en zoekt daarom nieuwe productieoperatoren voor hun vestiging in Schoten.

Over Manna Foods

Sinds de oprichting in 1935, produceert Manna Foods smaakvolle koude en warme sauzen voor iedereen. Hun missie? Oprechte waardering en respect voor alle stakeholders, klanten die als partners worden beschouwd, medewerkers die het verschil maken, en streven naar structurele groei en rentabiliteit op de lange termijn. Om deze groei te realiseren zoekt Manna Foods dus nieuwe medewerkers namelijk productieoperatoren.

Toiletreclame

Manna Foods contacteerde Loop’d nadat ze beseften dat toiletruimtes de ideale plaats zijn om veel mensen te bereiken. Want iedereen moet wel eens naar het toilet, toch? En wanneer je zoekt naar toiletreclame, dan staat Loop’d voor je klaar. 

Een campagne in Antwerpen

Het spiegelnetwerk van Loop’d reikt zich uit over Vlaanderen en sinds kort ook op enkele hotspots in Wallonië. Omdat Manna Foods op zoek is naar productieoperatoren voor hun vestiging in Schoten, zochten wij de beste locaties in ons netwerk in Antwerpen. Het resultaat waren 34 spiegels verspreid over 9 goed gekozen locaties binnen horeca en recreatie:

  • Restaurant De Bosrust in Essen
  • Joostshop in Hoogstraten
  • Antwerp Amusement Center in Linkeroever
  • Cocktailbar De Vuile Was in Antwerpen
  • Stadsschouwburg Antwerpen
  • Grand Bazar Shopping Center Antwerpen
  • Restaurant Oregano in Lier
  • Restaurant Lane 12 in Schelle
  • Wima Bowling in Schelle

      Benieuwd naar deze #zotlekkerejob? Scan de QR-code met je gsm en neem een kijkje!

      ps: of surf naar www​.manna​.be/​z​o​t​l​e​k​k​e​r​e-job

      21 december 2021
      Tags: campagnes

      Wil jij ook Antwerpen veroveren?

      Door een ruim aanbod aan verschillende soorten locaties in Antwerpen kunnen wij zelfs ten tijde van moeilijke corona-maatregelen een goede visibiliteit garanderen.

      Bekijk onze locaties via www.loopd.be/locaties en laat ons weten waar jij wil starten!
      Ik wil Antwerpen veroveren!