LAGO duikt het eindejaar in

LAGO, de gekende groep van zwemparadijzen, duikt het eindejaar in. Doorheen verschillende steden zoals Sint-Niklaas, Gent, Antwerpen, Brussel en Hasselt, verschijnen de campagnes in het reclamenetwerk van Loop’d.

Wie is LAGO?

Jaarlijks verwelkomen ze meer dan 2,5 miljoen bezoekers. Elke dag gaan ze er weer keihard tegenaan om iedereen die ideale, zorgeloze dag vakantie te bieden.

Mensen zoeken vandaag steeds vaker naar een plezierige ontspanning, naar een manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. LAGO staat daarbij voor een totaalbeleving voor het hele gezin, voor jong en oud, klein en groot.

Meer water, meer plezier! Met één nieuw centrum in aanbouw en nieuwe sensaties in de zwemparadijzen biedt LAGO je nog meer zwemplezier aan!

Ben jij benieuwd naar de zwemparadijzen die de krachten bundelen?

  Waarom kiezen ze voor Loop’d?

  Elk zwemparadijs heeft een bepaalde regio waarin ze actief zijn, wat het dus interessant maakt om de focus te leggen voor een bepaalde regio. In ons Vlaams netwerk heb je de mogelijkheid om enkele focuspunten uit te kiezen en daarop in te zetten.

  Het eindejaar is belangrijk voor iedereen, dus ook voor LAGO. De verschillende zwemparadijzen hebben daarom ook gekozen om in december 2022 (en begin januari 2023) een campagne te laten lopen.

  De campagne(s)

  Sinds het voorjaar van 202 hebben we verschillende campagnes gestart en ingepland. LAGO Gent Rozebroeken, Sint-Truiden Bloesembad en Beveren De Meerminnen hebben reeds een jaarplanning vastgelegd en verschijnen dus zo het hele jaar op de juiste momenten op de juiste locaties zoals:

  • Capitole Gent
  • Wima Bowling Sint-Niklaas
  • Stadsschouwburg Antwerpen
  • Trixxo Theater
  • The Mint (Brussel)

  LAGO Lier De Waterperels heeft voor het najaar een andere visual, dankzij de nieuwe glijbaan die in de herfst van 2022 geopend werd.

  De verschillende zwemparadijzen van LAGO zijn de winter in gedoken en staan ook klaar om in 2023 extra op te vallen. (meer nieuws volgt ;-) ).


   05 december 2022
   Tags: campagnes

   Heb jij ook verschillende steden waarin je actief bent?

   Of net gespecialiseerd in 1 regio? Bij ons kan je terecht voor een grote, Vlaamse campagne of met de focus op 1 stad/gemeente.

   Bekijk ons locaties via www.loopd.be/locaties en maak jouw afspraak met onze collega. Op 1-2-3 is jouw campagne gelanceerd in ons netwerk van tv-schermen, reclamekaders en offline- & digitale spiegels.
   Maak nu jouw online afspraak!