Kursaal Oostende stelt voor: The Bootleg Sixties en 10cc

Kursaal Oostende stelt voor: The Bootleg Sixties en 10cc. Op respectievelijk 14 maart en 11 april 2024 komen deze twee topgroepen langs in de eventlocatie van Oostende. Om deze events te promoten, worden de digitale reclamespiegels van Loop’d ingeschakeld.

Wie is Kursaal Oostende?

Het Kursaal wordt in één adem uitgesproken met de Stad aan Zee: Oostende. Het is een mythische plaats met een boeiend verleden dat teruggaat tot in de negentiende eeuw. 

De rode draad doorheen het Kursaal is ontspanning’. Alle zintuigen worden er geprikkeld met muziek, dans, kunst, lekker eten, vertier, plezier en… de geur en de rust van de zee.

Ontdek alles over deze magische locatie via www​.kursaaloostende​.be.

2 topgroepen: The Bootleg Sixties en 10cc

The Bootleg Sixties

Ze speelden al in Buckingham Palace en op privé-feesten van Paul McCartney en Sir Elton John die hen the best band of their kind in the world” noemde…dan weet je dat dit het ultieme muzikale eerbetoon aan de Golden Sixties is. Met hun spectaculaire show speelden The Bootleg Sixties de afgelopen jaren de theaters en festivals in Vlaanderen en Nederland helemaal plat. Nu komen ze terug met een vernieuwde en nog straffere show. 

Twee uren lang nemen ze het publiek mee terug in de tijd met de allerbeste muziek uit de jaren 60…The Beatles, The Rolling Stones, The Who, The Kinks, The Doors, The Monkees, Bob Dylan, Simon & Garfunkel, Elvis Presley, The Animals and the Moody Blues om maar enkele van de meest legendarische artiesten te noemen.

De passie, authenticiteit en iconische visuals waarmee deze fantastische band de nummers brengt fungeert als een waanzinnige tijdsmachine die het publiek mee terugneemt op een overgetelijke trip naar de gouden jaren zestig, een op alle vlakken iconisch tijdperk dat ook bij de jongere generaties tot de verbeelding blijft spreken.

Info en tickets: www​.kursaaloostende​.be/​n​l​/​T​h​e​B​o​o​t​l​e​g​S​i​xties

10cc

Na een succesvol concert in 2021 keert 10cc in 2024 terug naar het Kursaal. Op donderdag 11 april staan Graham Gouldman (bas, vocals), Rick Fenn (lead electric guitar), Paul Burgess (drums), Iain Hornal (electric guitar, keyboards, vocals) en Keith Hayman(keyboards, bas) op het podium van Kursaal Oostende.

10cc werd in 1972 in Manchester opgericht. Het oeuvre van de Britse rockband is indrukwekkend. Dreadlock Holiday’, The Things We Do For Love’, Donna’ en I’m Not in Love’: het zijn stuk voor stuk nummers die tot het collectieve geheugen van elke muziekliefhebber behoren. De band, die al sinds de jaren 70 actief is, verkocht intussen meer dan dertig miljoen platen en is nog altijd straf bezig.

Graham Gouldman staat nog steeds aan het hoofd van de band en is ondertussen opgenomen in de Amerikaanse Songwriters Hall of Fame’. Dat kan ook moeilijk anders, als je weet dat Gouldman verantwoordelijk is voor zowat alle grote classics van de band.

Meer info en tickets: www​.kursaaloostende​.be/​n​l​/10cc

De campagne(s)

In Oostende en omstreken zijn verschillende locaties geselecteerd om deze twee concerten te promoten. T.e.m. 14 maart worden The Bootleg Sixties getoond, de dag nadien wordt automatisch 10cc gelanceerd.

    05 februari 2024
    Tags: campagnes

    Heb jij ook een event of concert dat je wil promoten?

    Doe zoals Kursaal Oostende en stel jouw event/concert voor via het netwerk van Loop'd, met de focus op jouw doelgroep.
    Ik ben er klaar voor!