Finum Accountants mengt zich in de 'war for talent' strijd

Finum Accountants, full time accountant en financial coach, heeft twee kantoren in de Antwerpse regio: centrum Antwerpen en s Gravenwezel. Door de sterke groei van het afgelopen jaar, zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s en starten ze een wervingscampagne via Loop’d.

Wie is Finum Accountants?

Finum accountants is het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van kmo’s en grote ondernemingen bij hun financieel, fiscaal en bedrijfsbeheer. Met de expertise en grootse service creëren ze 100% meerwaarde voor uw onderneming. Professioneel, integer en eerlijk. Daarvoor staat het team garant.

Door het delen van kennis, professionele medewerkers en geografische spreiding ondersteunen ze de klanten optimaal. 

Met twee kantoren (Antwerpen Centrum en s Gravenwezel) hebben ze ook een groot draagvlak om ondernemers te helpen in de provincie Antwerpen.

Alle info: www​.finumaccountants​.be

Groei op beide locatie tegelijk

Bij Finum Accountants werken zee elke dag aan de toekomst van onze klanten. Dit zijn hard werkende ondernemers, die rekenen op hun expertise en ervaring.

Ze zijn fulltime accountant & financial coach voor haar klanten, dus een extra teamlid is meer dan welkom. Daarom zoeken ze energieke collega’s voor onze kantoren in Antwerpen centrum én s Gravenwezel: Junior Dossierbeheer met een digitale flow

Als Junior Dossierbeheerder sta je dagelijks in contact met de klanten, telkens hard werkende ondernemers die rekenen op hun skills en ervaring. Ook de verdere digitalisatie van het bedrijf zit in de lift, daar zullen deze nieuwe collega’s elke dag opnieuw aan kunnen meewerken.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een a‑typische accountant?


Surf dan naar www​.finumaccountants​.be/​v​a​c​a​tures en solliciteer vandaag nog!

De campagne in Antwerpen

Deze uit de kluiten gewassen kmo maakt gebruik van online, print en digital-out-of-home om de nieuwe collega’s te zoeken. De war for talent’ is doorheen ons land sterk aanwezig, dus extra opvallen is de boodschap.

Kort en bondige tekst, een duidelijke vraag/​duiding van de insteek en helder kanaal waar de bezoekers van onze locaties naartoe kunnen surfen.

Vanaf 21 december 2021 zijn ze actief op de digitale reclamespiegels van Loop’d in:

  • Antwerp Amusement Center (Linkeroever)
  • Plant B (Oude Koornmarkt)
  • Grand Bazar Shopping Center (Groenplaats)
21 december 2021
Tags:

Is de 'war for talent' ook in jouw bedrijf een feit?

Net zoals vele andere bedrijven, schakelt Loop'd ons netwerk in om sterk op te vallen en om zo die witte raven te vinden.
Bekijk onze locaties via www.loopd.be/locaties en contacteer ons via onderstaande knop.

Leuk weetje
: op slechts 5 dagen tijd is deze campagne van Finum Accountants tot stand gekomen. Flexibel zijn is zo 1 van onze sterke punten ;-)
Ik zoek ook dringend nieuwe collega's!