Ervaar, vanaf nu, Bazart in Spatial Audio

In 2021 bracht BAZART het album Onderweg’ uit. Het platenlabel van de groep, PIAS, kiest opnieuw voor Loop’d om extra promotie te voeren. Ook dit album kan je beluisteren via Spatial Audio (Apple) en deze boodschap is te bewonderen in Grand Bazar Shopping Center.

Wie is BAZART?

BAZART is een indie-popgroep uit België. De band maakt Nederlandstalige muziek. BAZART werd opgericht door zanger Mathieu Terryn en zanger-gitarist Simon Nuytten. Naar eigen zeggen probeert de band kleinkunst in de Vlaamse betekenis populair te maken onder het Belgische publiek.

De campagne: focus op nieuwe plaat met echte geluidsbeleving

De audio van platen was eerst mono, daarna stereo en vanaf nu is er Spatial Audio.

Het is een waanzinnige beleving doordat het geluid rondom jou beweegt. Vroeger had je dit type ervaring enkel in de bioscoop, maar vanaf nu dus ook in jouw auto, AirPods en meer.

PIAS, het platenlabel, koos opnieuw voor Loop’d om zo in Antwerpen extra op te vallen. De digitale reclamespiegels in het toilet van Grand Bazar Shopping Center én de reclamekaders van Sanbene in dezelfde ruimte, vormen het toneel van deze campagne.

Ze nemen dus deze ruimte 100% over ;-)Heb jij het nieuwe album (Onderweg) van BAZART al beluisterd? Doe het dan zeker via Spatial Audio (Apple).

01 januari 2022
Tags: campagnes

Heb jij ook iets vernieuwend te vertellen?

Dan kunnen onze digitale spiegels en de reclamekaders van Sanbene jou zeker verder helpen.

Bekijk onze locaties op www.loopd.be/locaties en geef ons een seintje via onderstaande knop.
Ik wil uitpakken met iets vernieuwend!