De Schorre presenteert: Putteke Winter 2023

De Schorre organiseert ook dit jaar Putteke Winter, een magische editie op het provinciaal domein en dit op 8 & 9 december 2023. Via het Antwerpse digitale netwerk van Loop’d, hebben ze ook enkele locaties uitgekozen om extra op te vallen.

Wat is De Schorre?

Een put vol pit!

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre ligt in het hartje van de Rupelstreek. Het is een recreatieve en groene oase in de stedelijke drukte van Antwerpen, Mechelen en Brussel. Het domein is een oude kleiput en grote delen van De Schorre waren vroeger eigendom van de steenbakkerijen van Verstrepen en van Van Herck.

Nu is het een recreatiedomein met mooie vijvers en prachtige natuur waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Ongeveer één derde van het domein wordt ingekleed als natuurzone. Hier vind je de pioniersvegetatie die spontaan gegroeid is nadat de steenbakkers hun activiteiten in de kleiput hebben stopgezet.

Een rijke schakering aan vogels, insecten en dieren vinden hier een onderkomen.Twee authentieke kleibaggers aan de vijvers verwijzen nog naar het steenbakkerijverleden. De vijvers en deltahelling zorgen ervoor dat verschillende sportclubs hier hun thuisbasis hebben.

Met evenementen als de Spartacus Run, Schorremorrie, Superprestige, Tomorrowland en Putteke Winter, een bruisend congrescentrum en een tiental huissportclubs is het duidelijk: De Schorre is een put vol pit’!

Putteke Winter 2023: 8 en 9 december 2023


Op 8 en 9 december is het weer zover: Putteke Winter in De Schorre. Laat jezelf volledig onderdompelen in de magie van De Schorre. 

Ben je benieuwd naar het programma? Bekijk ook de aftermovie van Putteke Winter 2022.

Klaar om tickets te kopen? Dat kan je rechtstreeks op de site van De Schorre.

Waar kan je de campagne ontdekken?

Ook dit jaar werd gekozen voor de volgende locaties:

  • Stadsschouwburg Antwerpen
  • Wima Bowling Schelle
  • Lane 12

De voorbije edities werden steeds getoond op de digitale reclamespiegels in de toiletruimtes van deze locaties. In december 2020 hebben ze ook hun ervaring gedeeld over onze samenwerking én op basis hiervan, kozen ze ook dit jaar opnieuw voor ons netwerk.

Ga jij Putteke Winter ontdekken? Ontdek het campagne hieronder!

01 november 2023
Tags: campagnes

Wil jij ook opvallen in de komende periode?

Via onze website kan je onze locaties bekijken en op basis hiervan ons contacteren.

Grote of kleine campagnes, 1 locaties of heel het netwerk: iedereen is welkom bij Loop'd ;-).

Ik wil mijn campagne lanceren!