Zoek je nog een leuke uitstap tijdens de paasvakantie?

De paasvakantie staat voor de deur en vanaf vandaag verschijnt LAGO doorheen het digitale spiegelnetwerk van Loop’d. Dankzij de Loop’d credits, geeft LAGO de juiste inspiratie voor een uitstap tijdens de vakantie.

Wie is LAGO?

Jaarlijks verwelkomen ze meer dan 2,5 miljoen bezoekers. Elke dag gaan ze er weer keihard tegenaan om iedereen die ideale, zorgeloze dag vakantie te bieden.

Mensen zoeken vandaag steeds vaker naar een plezierige ontspanning, naar een manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. LAGO staat daarbij voor een totaalbeleving voor het hele gezin, voor jong en oud, klein en groot.

Meer water, meer plezier! Met één nieuw centrum in aanbouw en nieuwe sensaties in de zwemparadijzen biedt LAGO je nog meer zwemplezier aan!

Ben jij benieuwd naar de zwemparadijzen die de krachten bundelen?

  Waarom kiezen ze voor Loop’d credits?

  Elk zwemparadijs heeft een bepaalde regio waarin ze actief zijn, wat het dus interessant maakt om de focus te leggen voor een bepaalde regio. In ons Vlaams netwerk heb je de mogelijkheid om enkele focuspunten uit te kiezen en daarop in te zetten.

  Daarnaast zijn de schoolvakanties en de zomerperiode dé periodes bij uitstek voor deze sector. Voor de zwemparadijzen die in de buurt van een theater gevestigd zijn, hebben we gekeken naar de voorstellingen die gericht zijn aan families met kinderen.

  Dankzij de flexibele invulling en budgetvriendelijke oplossing, kan LAGO voor de verschillende regio’s een vaste focus bepalen met enkele uitschieters die erbij komen.

  Vanaf 25 maart 2024 (1 week voor de start van de paasvakantie) zijn de verschillende LAGO’s actief op de digitale reclamespiegels van Loop’d.

  Ook tijdens deze schoolvakantie tekenen de LAGO’s van Gent, Beveren, Lier, Pelt en Hasselt present in het theater, tijdens voorstellingen die gericht zijn op families met kinderen.   25 maart 2024
   Tags: campagnes

   Heb jij ook verschillende steden waarin je actief bent?

   Of net gespecialiseerd in 1 regio? Bij ons kan je terecht voor een grote, Vlaamse campagne of met de focus op 1 stad/gemeente.

   Bekijk ons locaties via www.loopd.be/locaties en maak jouw afspraak met onze collega. Op 1-2-3 is jouw campagne gelanceerd in ons netwerk van tv-schermen, reclamekaders en offline- & digitale spiegels.
   Maak nu jouw online afspraak!