De grote Spiekpietjesmusical komt naar Antwerpen!

Iedereen kent de Spiekpietjes. Al 10 jaar lang verstoppen de kleine zwarte/​rosse/​witte Sinterklaashulpjes zich in elk huis waar kindjes wonen om te kijken of die wel flink en braaf zijn. 10 jaar! Dat vraagt om een groot feest én een GROTE musical: Paniek in de speelgoedfabriek. En via het spiegelnetwerk van Loop’d, maken ze iedereen warm om deze musical bij te wonen in Antwerpen.

Wie is MB Presents?

Sinds 2006, is MB Presents een gekende, Belgische speler in de entertainment business, met concerten en shows zoals Harry Potter: The Exhibition, Cirque du Soleil’s show Amaluna, Corteo, Quidam en Totem. Riverdance, 2Cellos…meer dan honderden acts kregen de magische touch van MB Presents mee.

Grote merken als Disney, Cirque du Soleil en Universal zijn kind aan huis en werken dus ook reeds jaren samen met hen. Woorden als kracht, sterkte en energie omschrijven hen het best, eens ze aan de slag gaan met een project. En met een catchy woord als oomph’ dat alles ook omvat, althans, volgens hun website ;-), weet je alvast dat ze elke keer opnieuw fenomenaal uitpakken.

Alle info: www​.mbpresents​.be

Wie zijn de Spiekpietjes?

De grote Spiekpietjesmusical komt naar een theater bij jou in de buurt.

Iedereen kent de Spiekpietjes. Al 10 jaar lang verstoppen de kleine zwarte/​rosse/​witte Sinterklaashulpjes zich in elk huis waar kindjes wonen om te kijken of die wel flink en braaf zijn. 10 jaar! Dat vraagt om een groot feest én een GROTE musical: Paniek in de speelgoedfabriek.

De Spiekpietjes krijgen hun eerste rondleiding krijgen in de speelgoed- en snoepfabriek van Sinterklaas. Er ontstaat er paniek wanneer ze merken dat de brave-kindjes-meter van Sinterklaas op hol slaat. Hoe meer brave kindjes er zijn, hoe meer die meter de hoogte in gaat, en hoe meer speelgoed en snoep er moet worden geproduceerd in de fabriek. De brave-kindjes-meter trilt en piept. De Spiekpietjes moeten een oplossing verzinnen voordat de speelgoedfabriek ontploft! Gelukkig weten ze wat te doen: Met veel vieze woorden, vuile moppen en de hulp van de kinderen lukt het misschien om de meter tot bedaren te brengen …

10 jaar Spiekpietjes


De geestelijke moeder van de Spiekpietjes, Thaïs Vanderheyden liet ze voor het eerst tot leven komen in het kinderboek: De Spiekpietjes – een Sinterklaastraditie. We zijn nu 10 jaar en 10 boeken verder. En ondertussen zijn er ook popjes en spelletjes van de Spiekpietjes. Er waren in 2019 en 2021 ook al kleine musicals en speurtochten. Deze grote musical is de kers op de taart! 

ps: Vergeet niet je Spiekpietjespakket te kopen!

De campagne

De promotor MB Presents werd gelinkt dankzij Be•at met Loop’d en er werd snel geschakeld richting verschillende locaties voor de voorstelling in de Stadsschouwburg Antwerpen op 26 en 27 november 2022​.In locaties zoals Stadsschouwburg, Grand Bazar Shopping Center en Antwerp Amusement Center zal je deze visual in de komende dagen verder ontdekken.

Bestel vandaag nog jouw tickets via de website van Stadsschouwburg Antwerpen.

18 november 2022
Tags: campagnes

Heb jij ook iets groots aan te kondigen?

Via onze website www.loopd.be/locaties, kan je een overzicht vinden van alles plaatsen waar we actief zijn.

Contacteer ons daarna via de onderstaande knop, waar je makkelijk een afspraak kan inplannen voor een korte call of videomeeting (jij kiest!)
Maak een online afspraak!