De expert in bedrijfsvastgoed? Oreon Properties!

Oreon Properties, de expert in bedrijfsvastgoed, zocht naar nieuwe mogelijkheden om als bedrijf op te vallen (naast de gekende kanalen uit de sector). Tijdens een netwerkevent, kwamen ze Loop’d tegen, waarna de campagne in het B2B- spiegelnetwerk werd gelanceerd.

Wie is Oreon Properties?

Vastgoedmakelaar Oreon Properties is de expert op het vlak van (ver)huur of (ver)koop van kantoren, logistiek of industrieel vastgoed, investeren in vastgoed en vastgoedbeheer. 

Investeerders en ondernemingen die op zoek zijn naar kantoren, logistiek of industrieel vastgoed kunnen bij Oreon Properties aankloppen voor professioneel advies op maat en begeleiding bij al hun investeringen en vastgoedtransacties. Altijd zetten ze de belangen van de klant voorop, waken ze over de hoogste ethische normen en houden ze rekening met het maatschappelijk aspect.

Hun missie als vastgoedmakelaar en adviseur is om op een proactieve manier commercieel vastgoed rendabel te maken voor de klanten en hun partners, met respect voor de gemeenschap.

Wanneer ze volledig op de hoogte zijn van jouw wensen, huidige activiteiten en toekomstplannen denken ze met je mee over de beste strategie inzake jouw bedrijfsvastgoed, zodat jouw aankoop, verkoop of belegging perfect aansluit bij het profiel.

Naast advies, transacties en investeren in vastgoed doen ze ook vastgoedbemiddeling. Ze proberen ten allen tijde de plooien die voorkomen tussen huurder en verhuurder glad te strijken op een manier die tevredenstellend is voor beide partijen.

En wat zijn de troeven?

 • Een etische aanpak 
 • Een betrouwbaar label 
 • Waardevol advies
 • Vakkundige aanpak
 • Aanzienlijk gegevensbestand
 • Professionele onderhandelingen

Ontdek wat ze allemaal in portefeuille hebben en meer, via de website www​.oreon​-properties​.be.

De campagne

Oreo Properties maakt reeds jaren gebruik van de gekende kanalen, die gangbaar zijn in de sector. Tijdens een netwerkevent kwamen ze Loop’d tegen en dankzij ons verhaal, werden ze nieuwsgierig naar de mogelijkheden.

Fast forward naar november 2023: op twee Antwerpse B2B-locaties (business seats Beerschot en KVC Westerlo) wordt vanaf nu de campagne van het bedrijf getoond, op de digitale reclamespiegels, voor de komende maanden. Dankzij de 3 vestigingen (Antwerpen, Hasselt en Herentals), hebben ze een ruimte dekking in deze regio’s.

Omdat ze bedrijfsvastgoed (en niet de traditionele immo), is het handig om ook de juiste doelgroep (bedrijfsleiders en ondernemers) te bereiken op een manier die ze nog nooit hebben ingezet.

  Ben jij, met jouw bedrijf, op zoek een partner die je kan helpen naar de zoektocht van het juiste pand? Neem dan zeker eens contact op met Oreon Properties!

  08 november 2023
  Tags: campagnes

  Wil jij ook bedrijven, bedrijfsleiders en ondernemers bereiken?

  Bekijk onze B2B-locaties via www.loopd.be/locaties en geef ons een seintje via onderstaande knop. We helpen je graag op weg.
  Ik wil mijn B2B-doelgroep bereiken